• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Skończyłam oceny... chyba pójdę do łóżeczka powolutku - książeczka czeka i Świat Nauki za mną tęskni... :)

Jeszcze tylko wyjmę synkowi ciacha z piekarnika bo najpierw dostał ochrzan za oceny i całokształt :wściekła/y: , a potem mu upiekłam, bo widzę, że się niby uczy geografii :dry: ... eeeech.. mam nadzieję, że Wasze maleństwa będą chętne do szkolnych obowiązków - ja niestety nerwy na tym zjadłam :sorry2:

reklama
KOCUREK- poproszę ciasteczka do kakao [FONT=&quot]
c016.gif
[/FONT]

JOSEPHINE- bardzo proszę:))

ja juz zmykam na dziś-obejrze film i spać:)

przyjemnego wieczoru życzę wszystkim a staraczki ruszajcie do boju :)))))

Mama niech chłopaki mkną do celu!

U mnie już bardziej krwiście - jutro lub pojutrze powinna być @ - czyli o dziwo zgodnie z planem wg suwaczka! Może te dziwne plamienia przez castagnusa???

Buziaki i do juterka!!!!!!!!!!!

MAMA trzymam kciuki, by chlopaki nie zabladzily i dotarly tam gdzie trzeba
LIL aj przykro mi. jak nie ten cykl to nastepny ;)

Hej,
a ja czekam.....na @....
w niedzielę robiłam test i wyszedł negatywny, na wczoraj miałam termin @....chyba że cykl mi się wydłużył:-(
Nic mi nie dolega, czuję się normalnie, może tylko delikatnie mnie brzuch boli:-(
Jeszcze poczekam do piątku i zrobię jeszcze jeden test, chyba że.....@ przylezie,
aż się boję myśleć,że nam wyszło.....

ZIZI trzymam kciuki, by @ nie przyszla. mi pozostalo jakies 8dni czekania. zobaczymy co to bedzie choc nie nastawiam sie za bardzo na to, ze moglo sie udac.

reklama
Hej dziewczynki. Ja juz po kinie. Film fajny godny polecenia.

Trzymam kciuki za dzisiejsze starajace. To wasza noc!!!

Mam taki pomysl. Moze zrobmy tu troche prywaty i podajmy troche danych o sobie. Mam na mysli imie wiek i skad. Co wy na to?

U mnie cisza nadal. Maz zarzadzil test w czwartek. A ja dzisiaj znowu mam powera!! Normalnie powinnam juz zasypiac a ja bym ciasto upiekla...

Mloda mama ty nie sluchaj co rodzina mowi tylko zastanow sie nad jednym - czy nie bedziesz miala takich klopotow cale zycie z tym facetem.

Palemka zrobisz mi tez kakao? Wiesz zastanawia mnie ten spokoj o którym poszesz. Bo widzisz ja tez go odczuwam. Czekam xaly czas na @ i nie biore pod uwage ze moglo nam sie udac. Ciekawy przypadek, prawda?

Dobranoc. Odezwe sie jutro z pracy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry