• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemko do mnie @ nie zawitala. Po prostu suwaczek przeskoczyl. Czekam do jutra i testuje.

Co do wybraka to chyba Cie pogielo! musisz walczyć. To nie koniec swiata! Jeszcze bedziesz nam narzekac ze cie nogi od pchania wozka bola!

reklama
królowa - o kurde to sorki, sugerowałam się suwaczkiem ... ;-) a wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja juz prawie dwa lata walcze i nic oprócz uszkodzonej psychy z tego nie mam ... taka jest prawda ...

hej staraczki
no z mojego nicka można wywnioskować jak mam na imię:-), jestem z Drezdenka (lubuskie), obecnie mam 26 lat a rocznikowo 27 , przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

jestem i ja :tak:

u mnie pada,masakra jakaś z ta pogoda..

dzieci w przedszkolu ,ja juz umylam glowe-wygladam jak czlowiek:-D:-Dpoodkurzalam i wcinam śniadanko z Wami:tak::-)

PSZCZOLKA- brawoooo!!podoba mi sie taka postawa-ja tez juz tak na to patrze-przychodzi @...-nowy cykl..

KROLOWA- no tu bym z Tobą polemizowala jakie imie jest najgorsze.....
ja Poznań wiek 31(jeszcze:sorry2:) a imię Krzysztofa:szok::szok::szok::szok:i co ????wolalabym mieć Ania:sorry2:bo tak to ciągle jestem Krzysztof:dry::dry::baffled:

POK- no KAL jako V jest super:-D:-Di dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Mama przynajmniej jesteś jedyna w swoim rodzaju! Wyjdz na ulice zawołaj "Ania" to co druga babka Ci się odwróci!

Ja czekam do jutra rana i (za pozwoleniem Meza) testuje. Chociaz wydaje mi sie, ze po prostu cykl mi sie wydluzyl.

Palemko masz piękne imie. Ja bym chciała dac swojej córeczce tak na imię. Po prostu cud miód i cukieraski.

Dzień dobry ))))

Dobrze, dobrze.... coraz wyżej.... teraz mogę już napisać, że mam, ...yyy... khe, khe: 33 ! W CI Ą Ż !!!!!!!!!!!!!!!
I jestem z Sosnowca.

Hej Laseczki! Witam się i ja póki w domku jestem...

Pszczółka kochana mi Twoja postawa też się podoba :) Ja skusiłabym się na taką postawę, gdyby ta @ od razu do mnie przyszła, a nie pozwalała się łudzić przez równy tydzień. Wydaje mi się, że dziś mam 1 dc. ale trochę krwi tylko przy rannej toalecie, teraz czekam na więcej.

Mam pytanko do dziewczyn biorących castagnusa - czy on może znacząco zmienić wygląd @?

Królowa
no no no :)))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nic nie mówię, tylko czekam z Tobą :))))

Palemka powiem Tobie to, co sobie powtarzam - poczekaj jeszcze troszkę - kuracja castagnusem trwa 90 dni - może nie musi się udać od razu w pierwszym cyklu. Ja sobie postanowiłam dać troszkę czasu jeszcze. I na pewno będziesz cudowną mamą - a Twoje myśli w tej chwili są zupełnie normalne!!!

Zizi za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej Gusia!!!!!!!!

Mama jak się spało po miłym wieczorku??? :)))))))))))))))))

Hej Madem Słońce Ty nasze radosne!!!!!!!!!!

lil - jestem najstarsza to muszę czymś nadrabiać :-D hahahaaaaaaaa

A wiecie? też sobie kupię tego Costagnusa, i zacznę łykać, mierzyć, testować i monitorować :-p szał !!!!!!!!! dziki szał !!!!!!!!!!!

Madem, że szał to masz rację! Tylko nie daj się naciągać na niezbędne wydatki typu testy w 20 dc. (tak jak ja) i w ogóle na jakieś histerie hehe :)))

reklama
MADE- witaj Ty nasza kochana:tak:;-)czy w Sosnowcu też pada??:baffled:
KRÓLOWA- jak urodzilam Zuze to przez 3 mce nie dostalam macierzyńskiego bo Zus stwierdzil,ze walek jakis-ze facet urodzil dziecki i kazali mi udowadniac ze nie jestem wielblądem:dry::dry::wściekła/y:

PALEMKA- jestem z Toba kochana-Ty wiesz jak Ci kibicuję!!!!
DAMY RADE!!!!!!!!

LIL- cześc spalo sie cudnie-jak dziecko:tak::-D:-Dtyle ,ze o 7 trzeba bylo wstac i szykowac dzieci do przedszkola a pospala bym dziś-tymbardziej w ta pogode:nerd:

ZIZI- ja tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

GUSIA- hejka:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry