• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil - żebyś Ty wiedziała co mi czasem do głowy wpada..... jejku, jejku :-D Powiem tylko coś jednego )))))) na początku tego cyklu zrobiłam sobie test ciążowy, bo miałam objawy hahahaaaa ))))) no powiedz kochana.... czy ktoś jest bardziej szurnięty ????? :-D
Najważniejsze to się z tego śmiać, choćby i przez łzy...... czasami )))))

mamita - jedyna Ty :-D nie tylko pod względem imienia !!!!!! w Sosnowcu to jest zawsze brzydko...... jedyne co mamy ładne to marmurowy dworzec PKP :-D ale mam dziś głupawkę....aaaaa.... i ludzie są cudowni ;-))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Maja wszystkiego najlepszego dla mężusia ;-) A po co właściwie bierzesz tego castangusa?

Mama witaj, jak po wczorajszym? Ale mnie strasznie brzuch boli :-( co robic??? Znowu wróciły do mnie bolesne @. Jak brałam tabletki to tak nie było. A myślisz że tego castangusa, co Maja bierze, można łykać na własną rękę?

Made witaj :-) a testy owu też będziesz dlaje stosować?

tylko czekalam kiedy sie Kocurek odezwie:-D:-D:-D:-Dwitaj kochana nasza:))

LIL- mi Castagnus nie zmienil @ tylko bolesna byla a ja nie miewam bolesnych od porodu a teraz bralam 2 no spy:baffled:

PSZCZOLKA- Castagnusa bierze sie od 1 dnia @ przez 90 dni codziennie rano jak zajdziesz to odstawiasz :tak:

Kocurku :-p a co? miałam pisać, że jest tu jeszcze taka jedna? :-D by było, że zawistna jakaś jestem czy jeszcze gorzej :-D hahahaaaaaa witaj !!!!!!!!!

Pszczółka - testy musowo :-D !!!!!!

Made ja chyba też będe kontynuować:-)

Witaj Kocurku mrrrrrrau... :-D

Mama mi aż nie dobrze jest, nie wiem czy się nie zwolnie do domu.A po co ten castangus? A jak się ma regularne cykle (złóżmy) to nic się nie stanie???

MADE- JA TEŻ MAM DZIS DOBRY HUMOR,przytulmy sie [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]hahahahahahaha-marmurowy dworzec mówisz-nooooo to poszli po calości;-):-):-)

Pszczółka też właśnie chciałam składać życzonka Twojemu Mężowi :))) Castagnusa większość osób bierze na własną rękę. U mnie to wygląda tak, że owulkę miałam po nim super bolesną, a teraz @ jak na razie bardzo skąpy i bardzo mało bolesny. Ale od dziś liczę 1 dc. więc jedziemy na tym samym wózku. Tylko ten cykl miał u mnie 25 dni - więc na oko nowy suwaczek ustawię na 26 dni i zobaczymy jak będzie.
A ja biorę castagnusa na te moje plamienia właśnie - tylko akurat w tym miesiącu z castagnusem zrobiły się one jeszcze dłuższe i dziwniejsze, bo zawsze były brązowe, a teraz czerwone i pojawiały się i znikały.

Hej Kocurku! A jak u Ciebie? Czysto?

PSZCZOLKA- Castagnus jest na regulacje cyklu(regularność) ,na zniesienie napięcia przed@ i zeby (.)(.) nie bolaly(te które bola bo mnie piersi nigdy nie bolą) i reguluję prolaktyne a wiadomo -za wysoka prolaktyna zaburza owulkę.
ale to jest lek ziolowy wiec wiadomo,ze dluzej sie go bierze(90dni)zeby zadzialal.no i u mnie podzialal tez na śluz plodny bo od pol roku mialam suuuuchu a teraz potop i czuje jajnik z ktorego mam owu:))

LIL- no to w sumie fajnie zadzialal ten Castagnus z brazów masz od razu krew o nie ciagnie sie to tydzień moze w nastepnym cyklu juz nie bedzie plamien-&&&&&&&& :))

reklama
made hahahaha!!! Kochana jesteś :-D Ale, żeby mi to było po raz pierwszy i ostatni!! ;-) - Swoje miejsce każden znać powinien!! I kropka :-D

maaamuś wieczoraski przytulaski :)))))) Kwitniesz widzę!! :-) :-) :-)

pszczoleczko bzzzz.....!!! :-D :-D :-D

...mi też chyba jakaś palma odbija... :szok: oooops soorki naga !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry