• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamita - no Ci mówię, z tego dworca to się każdy śmieje :-D
Ludzie nie mają gdzie mieszkać, tynk się sypie na głowy, ale dworzec marmurowy.......

Kocurku - ma się rozumieć, tak mi się jakoś ..... przypadkiem wyrwało..... :-D z młodej piersi !!!!

reklama
Mama czyli to dobrze, że plamienia były krwiste a nie brązowe??? Myślałam, że to niedobrze właśnie. Bo zaczęło się od intensywnych plamień z mini skrzepikami, potem się skończyły, a teraz @.

lilku to było tylko trochę na brązowo wczoraj i na razie cisza, a tempka ranna 36.9 .... ale wszystkie moje OBJAWY szlag trafił już :dry:

Luz bluues ..... :cool2:

KOCUREK- kwitnę bo wabię mojego męża [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]
PSZCZOLKA- i mi jeszcze Castag.wydluzyl cykl z 25 dni na 27 co jest super:)
MADE- no to są nasze polskie paradoksy...taki dworzec..

PALEMKO- gdzieś Ty-kakao robisz???

Mama czyli to dobrze, że plamienia były krwiste a nie brązowe??? Myślałam, że to niedobrze właśnie. Bo zaczęło się od intensywnych plamień z mini skrzepikami, potem się skończyły, a teraz @.

LIL- dobrze,Castagnus Ci to reguluje:tak:bedzie si-zobaczysz...tylko bierz a lek zrobi swoje.

KOCURKU- tempka piekna...a objawy wrócą-luzik [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

WITAM Z RANA
PSZCZOLKA ja mysle, ze ten castagnus nie jest zly i na roznych forach netowych pisza, ze pomogl w zajsciu w ciaze. Ja juz kupilam i czeka w razie W :) a gdyby mial nie wiadomo jakie dzialanie to bylby na recepte
MADE powaznie kupujesz tego castagnusa? ;D ja tez testy owu dalej jakby co i sie moze pokusze na ta tempke... O to Ci sie KOCUREK oburzyl :)
PSZCZOLKA nowy cykl nowe nadzieje. Dobrze ze @ przyszla, najgorsze byloby czekanie na @ w przypadku braku ciazy...
PALMA wiem, ze lekko nie jest ale razem kochana damy rade :)))) kiedys w koncu sie uda :)
KROLOWA ho ho ho jest nadzieja :) trzymam kciuki

Mama trzymam się tego, co napisałaś :))

Kocurku, Madem &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maciuś woła o śniadanko a ja tu gadu gadu......Dziś jadę do Paulinki, więc nie będzie mnie później.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry