• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maju dziękuje za życzonka :-) a jak sie ma Paulinka?

Mamuś dzięki za odpowiedź. A ja mam tak z cyklami 29, 26, 26, 27, 26 i lekarz pow. ze to regularne cykle. A dziś jest 14 dzień po owu i dostałam @. Ale do tych 14-tu dni wliczyłam dzien owu i dziś. Bo owu prawdopod. była 6 stycznia. Dobrze liczę? test pozytywny wyszedł 4 stycznia.

reklama
KOCUREK- no wlasnie te "zwykle" elektroniczne takie są kurka siwa dlatego lepiej zamów sobie taki jak Made-to jest typowo owulacyjny..

PAULINA- skoro Maly ma biegunke to padaj Mu rozgotowany ryż z marchewka lub banana.
poza tym nie dawaj mleka i jogurtów bo one poteguja biegunkę..
a smekta nie dziala??

biedy....

PSZCZOLKA- licz od owu do dnia przed @-pierwszy dzień @ to juz nowy cykl..czyli licz do wczoraj-czyli 13 dni :)

Ostatnia edycja:
Pogoniło mnie po kawie ;-) i co odkryłam??? Skrzep ciemnobrązowy malutki taki :szok:

mamuś dzięki, może zakupię faktycznie...

made a jaka u Ciebie w dzień? :)))

Ostatnia edycja:
KOCUREK- odkrywco Ty [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]
czekamy na rozwój wydarzeń:))

LIBBY- wytaj kobietko :)

no mamuś mówię Ci, że to wszystko jest dla mnie jedna wielka przygoda ....... :rolleyes2: jeszcze dwa lata temu (jak byłam sama) kategorycznie twierdziłam, że mi rodzina i dzieci do szczęścia nie potrzebne!! - Tylko nie bijcie Matki Polki!! :-D

made dziś 21dc :)))) ja w dzień mam przeważnie 37.5

libby kochana - nie jestem przestraszona ;-) nic złego się nie dzieje... mama malusieńką nadzieję, że to implantacja :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim
komu kawy ????????????????????????????????????????? :)
my zaczynamy nasz dzien :)
slomiana wdowa jetsem, maz w londynie, wraa w piatek wieczorem :(
ja mam 25 lat ( rocznikiem 26)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry