• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- wiem jak jest-zmienilo sie wiele i teraz masz na nowo przygodę życia:))myśle,ze jesli niewiele tego byloto nic zlego sie nie dziaja :)

MADE- w dzień zawsze tempka jest wyzsza bo sie ruszamy a ruch=cieplo...dlatego mierzy sie rano po spoczynku...ale teraz z ciekawości mozesz sobie zmierzyc :))

JOSEPHINE- hello,ja kawki poprosze:tak:
u mnie nadal pada a ja padam na [FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamuś i made - ja mam takiego bzika, że mierzę parę razy dziennie hihi... Jak tam??? :-)

Hej jooos !! ;-) Mi nie trzeba dwa razy powtarzać - nalej proszę!

mam równe 37 :)))
mamita - oj żebym ja się tak jeszcze ruszała..... :-D Córka ma ferie, to mi kawkę, śniadanko do łóżka... ech mówię Wam.... ferie są zbyt krótkie ))))))))))))))))

Kocurku - każdy ma jakiegoś bzika :-p ja np. chodzę często do WC i sprawdzam czy są ślady implantacji :-D :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
KOCUREK- i co ,w dzień masz powyzej 37???

ja bylam sprawdzic szyjkę-wyyyyyyyyyyysoko ,ze ledwo dosięgam :)))to dobrze-znaczy sie ze na 100% mam dni plodne:))

JOS- co z ta kawką???:)

Miejmy nadzieje, ze MAMA ma racje. &&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam KOCURKU. Hej JOS :-) Ja mam 29 lat (rocznikowo tez 29, bom z poczatku stycznia), pomieszuje w Gliwicach. Imie podam na pw. Dodam tylko, ze jak ktos na ulicy mnie zawola, to polowa pieskow sie obraca.

mam równe 37 :)))
mamita - oj żebym ja się tak jeszcze ruszała..... :-D Córka ma ferie, to mi kawkę, śniadanko do łóżka... ech mówię Wam.... ferie są zbyt krótkie ))))))))))))))))

MADE- [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
th_girl_haha.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT]

szaaalona :))