• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamita - Microlife ;-)

PSZCZOLKA- oo-to taki termometr owulacyjny :))poszukaj ,pewnie szybko znajdziesz:)

LIBBY-buraki i jeżyny tylko teraz jeżyn nie ma ,ale moze mrozone kupisz...dobrze dzialają na produkcje czerwonych krwinek...ja tez mialam po porodzie z Zuza masakre...i to mnie postawilo na nogi ,ale ja rodzilam w sierpniu to mialam dostep do jeżyn..

Ostatnia edycja:
reklama
Libby - dzięki! no nie wiem jak to z tymi przesądami ale podobno jak są mdłości to wróży chłopca ;) choć to pewnie przesąd z półki z tymi o myszach, które zjadają jak coś niemiłego się zrobi ciężarnej ;) a na mieso nie mogę patrzeć ale się zmuszam...

mama - czekam spokojnie na USG - najwazniejsze żeby było zdrowe! a o tych buraczkach i jezynach to na pewno do mnie pisałaś? bo nie zrozumiałam... chyba mam jakieś otępienie poranne ;)

Kto za mnie wstanie, wykąpie się, umyje głowę i wysuszy (massa długich, cieńkich i plączących się włosów!!!), zrobi makijaż, wyprasuje, ubierze, spakuje papierzyska ....
Są chętni??? :-)

HANIAMM MAMA pisala do mnie chyba, ale ma kobietka sto tysiecy mysli na minutke i podobna ilosc zadan na raz do wykonania, wiec przymykam oko. :-)
KOCURKU ja, ja, ja!! A tak naprawde, to poszlabym do pracy.

Ostatnia edycja:
na podbicie żelaza dobra jest świeża natka pietruszki np. do zupki lub kanapki- można wyhodować na parapecie w doniczce- ja po urodzeniu syna miałam też problemy i choć tego nie znoszę (natki)moja mama ciągle ją we mnie wmuszała i pomogło!

HANIA- no tak to bylo do LIBBY :-D:-D
ja z Domisiem mialam mdlosci jak byk
a przy Zuzi wymioty okropne!!

jeszcze troche poczekamy i dowiesz sie ,KTO w brzuszku mnieszka:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry