• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widze palny feriowe juz zaplanowane
l059.gif

Mam to bedziemy testowac razem o ile nie przyplacze sie @

reklama
Czy na obiadek dla anemika moze byc: kaszka kuskus, mielone w sosie borowikowym ( mam zamrozone borowiki, nie mielone:-) ) i suroweczka z buraczkow, papryki i cebulki?? Miecho jest, burak tez. aha do picia soczek z aronii. Siostra mi kupila i wlasnie przywiozla. Ciekawe czy podczytuje bb?? ;-) wyslalam ja po kawke zbozowa, bo ja jeszcze w pizamie...

Ostatnia edycja:
Spalinka jesli chodzi o suwaczek

To kliknij np na moj,pokarze ci sie stronka na ktorej wybierasz rodzaj suwaczka,wpisujesz dane itd jak juz go zrobisz bedziesz miala kod ktory musisz skopiowac i wkleic do swojego profilu tam gdzie masz edytuj sygnaturke zatwierdzasz i gotowe. Chyba nic nie pomieszalam:-p hihi

PAULINA- pewnie:))ja wlasnie zrobilam sobie kolejną kawke..

SPALINKA- ustaw suwaczek-potem skopiuj bb code wejdz na bb u gory masz ustawienia-tam wejdz i masz Edytuj Sygnature i tam wklej zatwierdz i gotowe-powodzenia :)

hmm a ja od kilku dni mam ciągle ochotę na ciepłe lody, na razie próbuje obejść się smakiem ale chyba mam za blisko do lidla bo mnie strasznie kusi-ale to dopiero po 14 jak zakończe obsługę moich ludków

Libby obiadek superr.Nie wiem czy wiesz ale pisze tak dla zasady:-p nie mozesz jadac nic z dodatkiem octu bo ocet nie jest dobry na krew...

reklama
SPALINKO dla scislosci najpierw na gorze twoj profil kliknij, potem tez na gorze bedzie panel kontrolny, nastepnie po lewej nizej w kolumnie edytuj sygnature, wklej kod i gotowe. Ja ciemna masa jestem i chcialabym, zeby mi ktos tak to tlumaczyl...
EDYTKO dziekuje, nie wiedzialam. A skoro juz taki temat..... to prawda, ze ciezarne nie moga watrobki jesc czy to sa jakies przesady starej ciotki, ktora mowi tez, ze wlosow nie mozna obcinac ( nie mam bladego pojecia dlaczego) oraz nie mozna ich farbowac. To drugie w miare logiczne, bo przeciez w farbach szkodliwe skladniki sa. Watrobka przeciez to samo zelazo.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry