• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby mozna jesc watrobke,bo tak jak piszesz to zelazo,ale ponoc nie czesciej jak raz w tygodniu.

Jako fryzjerka powiem Ci ze mozna farbowac wlosy,bo faby sa teraz bez dodatku amoniaku i sa bezpieczne:tak:

Paulinka cieple lody z czyms mi sie kojarza hihi

witajcie babeczki :) tu zawsze tyle stron do przeczytania :)
posyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobra....
To ja się też ogarnę, nie będę taka jak Kocurek :-p że całe dwa tygodnie będzie w łóżku i na BB :-D :-D :-D
Miejcie się Kobietki cudnie, do później )))))))

z tą wątróbką to chodzi o to,że trzeba ją dobrze uprychcić żeby nie była półsurowa- chodzi chyba o taką chorobę jak listeria.
co do obcinania włosów- kiedyś wierzono że dziecku rozum się skraca przez to, ja miałam obcinane włosy w ciąży i mam strasznego mądrale w domu;), a co do farbowania- farby są już bezpieczniejsze niż kiedyś tylko np. u mnie wywołują mdłości:-)

edyta a z czym ci się moje wymarzone ciepłe lody kojarzą:-)
?

LIBBY- tak ,wątróbkę mozna ,ale raz w tygodniu i to drobiowa najlepiej:)

made- JA TEŻ ZMYKAM,MAM JESZCZE TROCHE DO ZROBIENIA Z ZARAZ PO DOMISIA ZMYKAM.

MARAN- cześc idzieki ~~~~~~~~-fluidowa kobieto:)

EDYTA- a Wy celujecie w pleć czy poprostu dzialania???tak pytam bo jak masz 3 synków...:))

reklama
Libby dokladnie :-D:-D

Haniamm nie wiem z ktorego wieku ta doktorka ale chyba ze sredniowiecza:-p:-p zart

Ale tak na powaznie,teraz sa naprawde bezpieczne farby,szampony koloryzujace itd a szampony przeciwlupierzowe tez mozna nie ma zadnych dowodow na to ze sa szkodliwe ale do 12 tyg ciazy lepiej ich nie uzywac

Mamus z tego co sie domyslam owulke mam miec 20-tego wiec jak wczoraj byly przytulasy to jak wyjdzie moze bedzie dziewuszka ale....wielka niewiadoma:-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry