• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez narazie uciekam pobawic sie z malym,no i mezus dzwonil ze wraca do domu wiec musze jedzonko mu szykowac...do pozniej papa

Mama masz rację, lepiej nie brać jak nie ma pewności. Czuję się już lepiej a i chyba też kupię ten termometr ale od kiedy mierzyć, jak go dostanę moze w pt a moze w pn? Bo muszę na allegro kupić.

wróciłam z zakupów ....

mama - a nie piłam jeszcze kakałka, ale juz sobie robie i mam serniczek do tego ot ! Aha, nie wiem jak w sosnowcu, ale w Katowicach leje jak z cebra :D
Co do kakała- libby - kakało tez zawiera żelazo, ponadto morele suszone , orzechy włoskie, kasza gryczana, jajko na twardo,czerwona fasola (nawet ta zpuszki ) płatki owsiane , brokuły gotowane, śliwka suszona, sałata zielona, aha i banany - one mają również dużo magnezu, co z kolei dobrze wpływa na wszelakie skurcze łydek itp ...
A więc kochana rano płatki owsiane zagotuj sobie zmlikiem, dodaj do tegop pare orzechó włsokich i rodzynek, orzechy możesz podjadac cały dzien zamiast słodyczy jedz sobie morele suszone, wątróbka na obiad raz w tygodniu chyba nie zaszkodzi - ja na koniec smazenia watróbki dożucam jabłko pokrojone w cwiartki smaże 5 min i wtedy nie czuc ochydnego metalicznego posmaku - naprawdę smakuje ... no i zmuszaj się czasami by dać kiełbasę na kanpkę, ona również zawiera Fe ;-)

kocur - móiwsz , że palma Ci bije - hahahahahahah, no to się uśmiałąm, a komu nie bije ? hahahaha:-D

królowa - ja tez lubie swoje imię, kiedys nie lubiłam jak byłam mała, a teraz je lubię !!!

Nie mam. Podczytuje na innych forach jakie dziewczyny maja powybierane dla chlopca i dziewczynki. Na razie nie mam faworytow. Jak bede wiedziala jakiej plci bedzie moj szkrab, pewnie zaczne panikowac

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry