• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama co dzis pichcisz ??? Kurcze, że tez ja z ta temperatura spieprzyłam w tym cyklu, od nasteonego na pewno będe mierzyła ...

Wisneinko - witaj, już 16 tydzien prawie o jacie !!! Dobrze, że mdłosci po mału Ci odpuszczają, a chłopakowe fluidki chetnie przygarnę, bo ja ostatnio na chłopaka nastawiona jestem hehe

reklama
Mama dzięki za odp. :-)

Ja już tez chce do domku, buuuuu...

Kwiatuszek rzeczywiście, temperatura nieźle Ci w górę poszła, oby się udało :-)

PALEMKA- ogórkową na wędzonych żeberkach [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]
a w nastepnym cyklu przyluż sie do mierzenia(choć zycze zeby nie bylo nastepnego cyklu)

Pszczółeczko i ja całuję****. Z naszymi starankami to było bardzo poplątane. 3 lata temu zdecydowalismy się , ze zostaniemy prawdziwa rodzina i będzie slub i dziecko. Niestety w czasie przygotowań do ciązy okazało się, ze mam chorobe, która trzeba leczyć lekami tetragennymi i absolutnie nie mozna zajść w ciażę. Leczenie trwało rok potem miała być karencja pół roku a ja przeciągnełam do roku żeby miec pewnośc , ze jest dobrze. Zaczelismy działac w lutym i pod koniec kwietnia zaszłam w ciąże z Dzwoneczkiem ale niestety nie cieszyłam sie tym długo. Potem był miesiąc przerwy i znów staranka i udało sie znoawu po 3 miesiącach. Więc u nas samae działania nie trwały długo ale były inne przeszkody. Miała, tez bardzo poplątane cykle i bałam się, ze nie trafimy. Kochalismy sie co drugi dzień przez całe 40-48 dniowe cykle. Ostatnim razem robiłam testy owu.
I własnie jesli owu ma diwe ktrski to oznacza wzrost hormonu lutenizującego ale nie musi owulacji, czyli pęknięcia pęcherzyka natomiast tempka podwyższona to juz pewna owu.
mama witaj sisterko. No pospałam , ze hoho. Musiałam odespac wczorajsze krążenie po urzedach. Dziś mam w planach muycie kabiny, odkurzanie i mycie podług. Chcę tez zmienic pościel.:-)
Chyba raczej nie wyjdę bo śnieg pada i chlapa straszna jest. A jak u ciebie:-)
spalinka bardzo ładna

Wróciłam )))))
Miałam iść na zakupy, ale mój Pan zadzwonił, żebym mu sms'em listę zakupów wysłała to kupi i podwiezie, bo gdzie będę szła w taki deszcz :zawstydzona/y: No tak.... przecież on wie, że mi się włosy od deszczu kręcą :-D :-D :-D

WISIEŃKA- u nas pada deszcz i też jest chlapa...
musze isc na gore bo Domi przygotowal gre i ciągle mnie wola...zupa wstawiona wiec idę chwile do Niego.

a Ty sie nie przepracuj..powoli ,zebyś potem nie cierpiala...

mama ja dzisiaj sznycle z indyka z ziemniakami i surówka. Dobrze, ze moje chłopaki bedą koło 17 to mam jeszcze sporo czasu.
Palemko a dziękuję kochana. Ja tez sie dziwie teraz to mi bardzo szybko leca te tygodnie

reklama
Wisienko bardzo Ci dziękuje za odpowiedź. Rzeczywiście nie miałaś lekko. przykro mi że straciłaś Dzwoneczka, ale czuwa nad Wami teraz. Dużo zdrówka Ci życzę i nie przepracowywuj się. A co piersi to dalje masz ten wyciek? Bo ja tak, i miałam usg i mammografię i ok, i prolaktyna też dobrze. I nic już nie wiem. A czy progesteron warto zbadać? Bo mi nic lekarz nie kazał.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry