• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby-koniecznie poczytaj, jeszcze jedno jak zaczniesz spozywac wiecej zelaza, to moga pojawic sie zatwardzenia, wiec wart sobie wieczorem zrobic napój z suszonych sliwek :D to chyba tyle

reklama
Rzucilam okiem tylko. Moje lenistwo siega zenitu, nie chce mi sie czytac z jakich produktow mam posilki robic. Poszukam takiej rozplanowanej diety z przepisami albo przynajmniej z jadlospisem na pare dni a najlepiej zeby byly obie rzeczy na raz.
:-) zdrzemne sie pol godzinki. Nie piszcie za duzo

Ostatnia edycja:
kwiatuszek - ja tam widzę wyrazny skok, to chyba dobrze, kurcze mama by musiałą to obakać, bo ja nie mierze tempki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za ciebie !!!

Hej kobitki witam sie południowo. Dopiero niedawno wstałam więc może porannie. Cóz nadal spie po 12 godzin dziennie a w ciągu dnia mogłabym i dżemke strzelić. Teraz jem sniadanko jogurt z musli z bananem i soczek marchewkowy. Ostanio tak zaczynam dzień a dopiero za jakis czas jem cos konkretnego. I czuje coraz mniej mdłości.

U mnie spadł śnieg. Jej teraz to juz mi się nie podoba(((
libby dobre żelaz, które wchłania się doskonale i nie robi kłopotów z zaparciami to Biofer. Polecam. Brałam przed ciążą i biorę teraz
Palemko witaj kochana jak u ciebie?
spalinka ja tez pochodze z kotliny kłodzkiej. Mieszkałam tam przez pół zycia a i teraz często tam bywamy bo nasze rodziny tam mieszkają
Porcja chłopackich fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kwiatuszku
bardzo ładny skok. I pięknie tempka wzrasta. U mnie było tak samo . Jesli sie utrzyma to będzie dobrze&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a jak to z tymi testami owu, mogą wyjść pozytywne, a do owulki mogło nie dojsć, prawda? Ale temp. zawsze wzrośnie po owu, czy też może wzrosnąć a owu nie było? Czy tylko monitoring da pewność że owulka występuje?

hej WISIENKO kochana :-) * :*:*:*:*:*:* Wycałowałam Cię, bo tak rzadko zaglądasz więc juz na zapas. Dzięuje za fluidki. Kochana, a przepraszam, ze pytam a jak długo staraliście się o dzidzię?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem Domi odebrany bryka u góry

KWIATUSZEKQ- piekny wykres-poczekaj jeszcze ze 3,4 dni i ...;-):-)&&&&&&&&&

PALEMKA- widzę ,ze humorek dopisuje :-Da Papa Dance pewnie ściągnelo od Krolowej:-D:-D

WISIEŃKA- powitać śpiocha:-);-)co tam w planach na dziś??

PSZCZOLKA- z testami roznie moze być ,ale jakjest owu to tempka musi wzrosnąć-nie ma bata...ale najlepsza metodą jest monitoring...tyle ,ze ja miala z 6 cykli na monitoringu i jak widzisz nc to nie dalo.....

LIBBY- slodkich snów.

biorę sie za obiadek.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry