• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spalinka - ja nie jestem ekspertem, ale wiem, ze najlepiej mierzyć tym samym termometrem o tej samej godzinie, zanim się wstanie z łóżka. Tutaj mi dziewczyny poleciły specjalny termometr owulacyjny: Microlife )))) bo ja miałam taki elektroniczny i nie jest zbyt wiarygodny.... lepiej od początku robić to właściwie ))))

reklama
spalinko bo mierzyc trzeba jednym i tym samym, najlepiej rtęciowym albo teraz takie sprzedaja z innym płynem w srodku, o tej samej godzinie rano przed wstanięciem z łóżka w tym samym miejscu , najlepiej na dole.

JOS- mi sie nie otwiera..
MADE- witaj kochana ponownie:))wiesz co wcinam...??tak mnie naszlo ,ze gdybym byla po koniec cyklu to bym pomyslala,ze fasolka sie wije -naszlo mnie na fasolkę szparagową...taką ze sloika-jem widelcem prosto ze sloika-szok normalnie... [FONT=&quot]
c029.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a096.gif
[/FONT]

mamita - ech te smaczki :-p My mamy teraz parcie na Scrubble, normalnie co wieczór siedzimy i gramy )))) uwielbiam te wieczory

jos - mi się otwiera, ale forum jakieś, nie wiem czy może gdzieś mam kliknąć, czy jak ? ;-)

made ja nie miałam faktycznie zadnych objawó. Po owu około 9 dnia miałam lekkie brązowe plamienie przez dosłownie kilka godzin. A potem w czasie @ ból miesiączkowy. Nie sikałam częściej, nie miałam wrazliwego nosa, nie miałam duzo sluzu ani bolących piersi, nie miałam mdłości, wzdęć, zgagi, senności, zachcianek. Nic a nic. To wszystko dopadło mnie w 6 tygodniu i trzymało mocno do 14 tygodnia. Teraz troche mi ulzyło. A piersi nic nie bola.
Jedyneym zdrowym objawem mojej ciązy był brak @ i wysoka tempka powyżej 37,0
jos witaj kochana
mama ty obżartuchu, całą fasolke mi wyjjesz:-D

No ja będe zaglądała ale ide do roboty bo znów nic nie zrobię))))

MADE- no wlasnie my tez chcemy kupic Scrubble a teraz od jakies czasu "pilujemy" Super Pamięć-gra gdzie jest 50 par obrazków-zakrywasz wszystkie obrazki i odkrywasz 2 zapamietujesz co masz-potem nastepna osoba odkrywa 2 i tak az sie trafi pare...niby nic ,ale wspolne spedzanie czasu na wage zlota w tym zaganianym świecie...

WISIEŃKA- fasolka to jest nic-teraz jem drozdzówke z makiem bo rano w piekarni kupilam 2 -jedną wciągnelam rano a druga teraz a zupe to nie wiem kto zje [FONT=&quot]
a015.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
made : no to nie jets forum... kurcze... powinna byc pomaranczowa stronka z objawami plodnosci - bardzo latwym jezykiem wyjasnione co jak robic

mama : wpisz w google z polskimi znakami : Glowne Objawy Plodnosci - Objawy plodnosci, plodnosc
powinna ci wykoczyc link zawierajacy "vns.pl/" i wiele innych ale tak sie zaczyna
to bedzie ten artykul!
mama ale jaja ! gramy z poldusiem w ta sama gre, tylko moj 2 latek szuka par na odkrytych obrzakach, odwrocimy je za jakis czas ;)

wisienka : hej :) jak sie czuejsz??? doczytalam ze juz lepiej z zarelkiem! :) no i super!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry