• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka/madmoiselle - mierzyłam temperaturkę w pipce, codziennie rano/ ale jakieś dziwne te wyniki były
na każdym termometrze inne.
ile kosztuje ten profesjonalny?
ile kosztuje pregnyl?

mamita - to ja sobie dla odmiany kupię tą super pamięć )))))) bo oni już nie chcą ze mną grać... :-D :-D :-D

spalinka - konkretnie to nie wiem, bo go zamówiłam, ale coś ok. 30 zł.

królowa - patrz co znalazłam hehe Wrzuta.pl - Papa Dance - Królowa fal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to już wiesz skąd mój Nick. :-) Nawet na filmie weselnym mam tą piosenkę.

Dziewczyny coś się ze mną dzieje. Mam w firmie imieniny. Zjadlam sobie serniczka i wypilam winka (w literatce było mniej niż 1 cm wysokości słupka winka) i nagle mnie uderzyło. Panika jakaś, zaczęło mi się w głowie kręcić, ręce mi się trzęsły. Szybko zrobiłam kanapke, żeby "zajeść" to co obecnie miałam w żołądku. No i własnie kończe kanapkę i już mi się uspokaja. Obecnie mój brzuch to jeden wielki skurcz. Powiedzcie mi co to moglo byc?

Mama D Z I Ę K U J Ę !!! A, chyba masz za duzo wiadomości w skrzynce bo nie można do Ciebie napisać a chciałam Ci podziękować :*

KrólowaFal kochana, nie wiem :-(

Made zamówiłam ten termometr ma allegro i dałam 11, 50 z przesyłką 16,50zł. To może ja zły kupiłam???

Mama Jos uwielbiam tą grę. jak byłam mała to w nią grała, a teraz czekam aż moja córcia podrośnie i też bedziemy grały :-D

Mama chętnie zjem taką drożdżówkę :-) a ja wypiłam właśnie litr soku pomarańczowego.

KRÓLOWA- nooo ,powiem Ci ze dobrze,ze jutro czwatrek i czas testowania bo coś mi tu fasolka pachnie:-D:-D:-D:-D

JOS- to ten link co wstawila MADE ???super-już poczytalam :))

MADE- polecam ta gre-choć my juz nie chcemy grać z moją siostrą-ma skubana pamięć i zawsze wygrywa...albo ja za duzo ajerkoniaku wtedy piję :):)):-p:-p
JOS- narazie niech Polduś tak gra:))najwazniejsze ,ze chce:)

PSZCZOLKA- nie ma sprawy kochana,juz robie porządek w skrzynce :))

Pszczółka - jak Microlife to dobry, ja zamawiałam w aptece,a u nas to taką marżę nakładają, że masakra, a jak pytałam to kobieta mi orientacyjnie podała cenę, tak pi razy oko ;-) Jest GIT ! Przeczytaj sobie ten artykuł co wkleiłam od jos.... jest świetny !

mamita - ja bym się nie pogniewała jakby mi pamięć teraz szwankowała, bo to jeden z objawów :-p :-D :-D

Ej.... gdzie jesteście ? Ja się tak nie bawię :-(

Ostatnia edycja:
hmm mówicie o grze super pamięć? ja to uwielbiałam, na razie ćwiczę z synkiem takie karty z emipka-gra z czu czu-czy coś takiego-ale jak w lutym będę w poznaniu to rozejrzę się za super pamięcią:-) i może skoro mój syn już potrafi się skupić na tamtej grze to z ta drugą spróbuje:-)
a własciwie to w ciąży też by się przydała super pamięć, bo wszystko mi z głowy ucieka:-)

Dałam sobie w doopę i poszłam do kuchni a tam zastało mnie zdziwienie z wywalonymi oczami bo Pol zamiast sznycli rozmroził mielone. No cóz miałam bakłazanka to zrobiłam moje ulubione spagetti.
Teraz biore się za sprzatanie. Ale mnie głowa rozbolała.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry