• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Juz po drzemce, zjadlam obiadek, lyknelam tablety, wszystko gites, tylko glowa zaczyna mnie bolec :-( WISIENKA moj ginek przepisal mi Sorbifer Durules i mam nadzieje, ze nie pogorszy mi sie z zaparciami...KROLOWA albo cukier albo cisnienie, albo fasolka. Oby to ostatnie :-) a moze z glodu?? Jadlas cos?&&&&&&&&&& EDYTKA moze miec racje. :-)GUSIU moze Ty tez.... z fasolka.... oby! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ojejej..... moj leb
..............hmmmm...jajka z majonezem

Ostatnia edycja:
Libby pewnie ze mam racje,pewnie niedlugo...
greenstars.gif
posypia sie fluidki od zaciazonych

a moze zmierz cisnienie,masz cisnieniomierz w domku?

Fluidki moge przeslac, tylko nie mam standardowego znaczku. Oprocz zwyklych mam jeszcze dolary, euro, funty. heh $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$££££££££££££££££££€€€€€€€€€€€€€€€€€ hehehe moze byc?? GUSIU, EDYTKO sprobuje zimnych okladow i lezenia, chociaz lezenie to u mnie codziennosc teraz. Cisnieniomierza nie mam.
:-( GUSIA pa, dzieki i wzajemnie

Ostatnia edycja:
No i dotarlam do domq i od razu wskoczylam do lozeczka.

Spalinka ja chwile przed szalejaca pikawa zjadlam sernika i duza kanapke. Po cukierku troche sie uspokoilo ale dalej szaleje. Poleze chwile i powinno sie uspokoic. Jutro sie dowiem czy to fasolka.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry