• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem-pospalam aż milo...teraz zeszlam na dól a Domi jeszcze śpi..ogarne sie ,budze Mlodego i jedziemy po Zuze-w taką pogode nic tylko spać...

reklama
Kochane wpadłam zobaczyc co u Was i przesłac mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D~
Chce sie pochwalic ze u mnie w brzusiu mieszka Rozalka:-D:-D:-D Zdrowa i sliczna:tak:
KROLOWA - &&&&&&&&&&&&&& za fasolke kochana!!!!!

Ostatnia edycja:
WISIENKO a jakze, tez jestem lipcoweczka :-) KROLOWO to jutro bede wysylac fluidki w jakiej tylko zapragniesz postaci. Poki co wypocznij, moze uspokoi sie serduszko.:-) MONISIA niech Rozalka rosnie zdrowo i spokojnie a Ty dbaj o siebie. Samych serdecznosci zycze :-)

Ostatnia edycja:
jestem ponownie-Zuza odebrana..teraz jedzą buleczki maślane pija soczki a za 45 min bedzie Tom:-)

MONISIA- gratki:)):-)

zrobilam test owu -driga kreseczka jest ale bardzo bada wiec test negatywny-jutro robie nastepny...w piatek powinny być II mocne krechy wiec sie okaże co i jak..

a wogóle jest tu ktooooo???? [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

mama ja jetsem
ale juz zmykam na spacer

DZIEWCZYNY PROSBA O POLECENIE DOBREGO APARATU CYFROWEGO!!!!
MAM JUZ DOSC ZMIENIANIA CO ROK GORA DWA

osttani nam sie popsul na swieta ... po 11 m-cach uzytku...

JOS- no to przyjemnego spacerku...ja zjem zupe a potem robie kawe i kupilam w piekarni jakiegś rogala z czekoladą to sobie podniose poziom cukru :))

na aparatach to ja sie nie znam ...my mamy olympusa takiego malutkiego -kupiliśmy 1,5 roku temu i wszystko gra:)

mama ja tez czekam na pOla. Juz jedzie. Obrobiłam sie troche ale nie wszystko co planowałam. Pościel została na jutro i tyle. Teraz musze cos zjeść bo mnie zaczyna mdlić jak zwykle bez sensu bez uczucia głodu

WISIEŃKA- kurka siwa Ty sie masz z tym mdlościami...ale ja tak mniala z Domisiem-wspolczuje...tyle ,ze mi po 13 tyg.przeszlo a Ty nadal sie męczysz...

a rogal pyszny,kawa też..oglądam teleexpres bo nawet nie wiem co na świecie..

mama ja juz i tak nie narzekam w porównaniu do tego co było to lajcik. Ja dzis nawet nie włączyłam telewizora. Odpoczywam od hałasu. Chociaz Maciek w pokoju wygrywa na gitarze i słucha muzyli ale w rozsądnych decybelach. Potem idziemy koło 19tej na basen. Pomoczyc brzuszek. Będzie sie lepiej spało. A jutro musze do wro jechac i to pociągiem. Na pocztę mam awizo a Polowi nie wydadza bo mimo, ze mój mąż to mamy w dowodach jeszcze różne adresy. Qrwa

reklama
WISIEŃKA- no faktycznie QRWA!! pociągiem ...mam nadzieje,ze tloku nie bedzie i Ci sie mdlości nie nasilą...

a Maciek dal czadu kupując kolejne gitary:-pale skoro nie gra glośni to choć tyle dobrego:tak:;-)niech sie chlopak rozwija..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry