• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA 50 zl plus przesylka 7 testow owu i jeden ciazowy. drogo ale nie byloby dopatrywania kresek tylko czy buzka zadowolona czy niet

reklama
Witam :-)
jak mija dzionek ?;)
ja sie dziś wyspałam za wszystkie czasy :-)
spałam prawie cały dzień ;) , tylko później obdziło mnie wiercenie u sąsiadki bo zachciało sie jej drzwi wymieniać;) he :P :tak:

a przed chwilką wróciłam sobie z zakupów ;)
i jem sobie teraz ser wędzony;) a w kolejce stoi jeszcze jabuszko ;) i rzodkiewka ;) :-);-)

a wy co tam piękne ?;)

mama powodzenia zycze w starankach ;) &&&&&&&&&& :P

pysia : hej
w rossmanie masz 5 testow owu za ok. 25-27zl marki Facelle. wyjdzie na to samo! bez przesylki i mozesz miec juz dzis wieczor :)
cene sprawdz bo ja kupilam juz kilka m-cy temu, ale na nawet jak byla promo to pewnie nie beda za 40 zl a bedziesz miec 10 testow a nie 7 :)

Czesc dziewuszki :-) Wyspalam sie za wsze czasu a glowa juz tylko cmi. Pogoda na spanie, ale porobic cos trzeba. Ojej, moj W przyszedl wczesniej i ma dla mnie jakas niespodzianke. Pozniej wpadne jeszcze.

KOCUREK heja
JOS wiem wiem... ja mialam teraz z domowego laboratorium wraz z innymi kobitkami za 20zl... tu nie chodzi juz o cene tylko o to ze nie trzeba sie dopatrywac kreski i ludzic... :P a jak tych nie kupie to te z domowego laboratorium rzadza :)

JOS alez to bardzo proste. Na clear blue wyswietlaja sie buzki. jak jest wesola to owu tuz tuz a na normalnych testach krechy no i dopatrywanie intensywnosci itp choc test mi pokazal dwie krechy ladne i od razu :)
Jak tam Poldus?

reklama
pysia spodobało Ci się testowanie??? :-) Się wkręciłaś nie ma co!!

A ja mam bzika już na całego :sorry2: - dzisiaj 37.6 i nie pamiętam, kiedy miałam TAKĄ temperaturę!!
A tak ładnie się starałam nie robić sobie żadnej nadziei :dry:
A tu masz babo placek - wczoraj maleńkie plamienie, dzisiaj maciupki skrzep, a mam 21dc - idealnie na implantację!! I ta głupia tempka!!!
Ja już się skupic na niczym nie mogę - wyobraźnia pogalopowała, że hej..!

A w dodatku przed chwilą smakowały mi żelastwem: sałata, ziemniaki i kawa... do jasnej cholery :oo2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry