• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos nie testuję... zaparłam się i wytrwam aż do @ bo na pewno przyjdzie!
Z przytulanka na dwa lub trzy dni przed owu, to raczej nie wierzę, żeby coś wyszło... musiałyby sie jakieś wytrwałe szturmowce trafic....

Ale jest tu taka jedna za którą teraz mocno zaciskać trzeba - KROLOWA :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
Postanowiłam jednak przyjść ))))))

pysia - co tam kupiłaś pięciolatkowi? pochwal się, bo mnie to niedługo czeka.... tylko, że ja dla dziewczynki potrzebuję, i mam dość już wszystkiego z nadrukiem Hello Kitty :/

Kocurku - ilu dniowe masz cykle ?

mamita !!!! Gdzie jesteś ?

Muszę się pochwalić pysznymi plackami po węgiersku, mmmmmm.... normalnie, palce lizać ;)))))

dzieci konczą kolacje,Tomi idzie zaraz na siatke..
PYSIA- jakies przeczucia przed testowaniem ciążowym????????

KOCUREK- to nie mierz wieczorem tempki;-)
mam nadzieje,ze u Ciebie coś sie święci:tak:

MADE- jestem kochana:*
super,ze placuszek wyszedl-smacznego :)))

MLODAMAMA- co tam wieczorkiem slychać??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamita - muszę chyba trochę zastopować z tymi obiadkami..... bo mi za dobre wychodzą, i będę musiała tak codziennie, a ja średnio się w tej kuchni czuję, ale jak już robię, to wkładam w to serce i połowę duszy :-D

Hej made i mama - jak mam nie mierzyć, skoro jestem już tempkoholiczką !!! :-D :-D :-D
A cykle to raz 28, raz 24, raz 31 ...

mlodamamusia dzięki ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurku - trochę jakby te cykle mało zdecydowane :-D ale.... trzymam kciuki, ja jak już wiesz szukam śladów implantacji :zawstydzona/y: każda ma jakieś hobby :-D :-D :-D ....a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa........

Jeszcze jest sergeevna, Ona też jutro testuje :)))))
Trzymam mocno kciuki !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
MADE -WIEM jak jest ,ja jak gotuję czy piekę to też wkladam w to serce i jeszcze dodaje tajemniczą przyprawe...-szczypte milość :)))

gotuj i jedzcie na zdrowie :))

KOCUREK- tempoholiczką mówisz...:)) ja mierzę tylko rano.
choć jak teraz w listopadzie bylam w ciąży to 2,3 razy zmierzylam wieczorem-byla 37,4 37,7...

a mnie naparza lewy jajnik ,ale śluz nie jest tak rozciągliwy jak w tamtym cyklu,ale jest go sporo wiec choć to cieszy...

reklama
A ja wolę moją mamę co ma włosy jak atrament....
Złote oczy jak mój miś.... :)))))))

Ale Wy pewnie tego nie śpiewałyście - za młode jesteście hehe... :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry