• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIEŃKA- papa siostra-pozdrów Pawla i smacznego :))

KOCUREK- witaj w domku,nadrabiaj kochana :))

Tomi tez wlasnie wrócil :)

królowa - trzymam kciuk za jutro!!!!!!!!!
witam popołudniowo!!!!!
josephine - my mamy aparat cudny samsung ex1- malutki piękny i świetne zdjecia robi z jasnym obiektywem.
mama - czyli w piatek przytulanie!!! trzymam kciuk!!!!

Ostatnia edycja:
Jestem i ja, ale dzisiaj mogę się zabić o własne myśli:-(
Cały czas myślę czy jednak jestem w ciąży, bardzo się boje rozczarowania....
Dzisiaj cały dzień dziasiaj w głowie mi sie kręci i piersi delikatnie zaczęły boleć....aaaaaaaaaa chyba zwariuję:wściekła/y:

SPALINKA- no tak mysle ,ze w piatek przytulanka bedą skoro dzis jeszcze negatywny test...

KROLOWA- ja tez zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ZIZI- za ile testujesz kochana??za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!! bardzo mocno!!

Witajcie dziewczyny :)
Co u Was Słychać?
Ja od dzisiaj jestem na L4 no i przy okazji wizyty zaszalałąm w ciucholandzie :)

mama - co u Ciebie?
zizi - trzymam kciuki

dla wszystkich ślę nadal neutralne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Heja. szperam w necie i na allegro jest mikroskop owulacyjny.. hm.. i tak mysle ze moze by tak., a i sa testy clearblue owulacyjne..moze bym je wyprobowala jak sie nie uda hm..

reklama
PYSIA- a te z Clearblue testy to po ile znalazlaś???

MAJQA- cześć kochana a u Ciebie nadal nie wiadomo kto tam mieszka????????????
a u mnie starania trwają-dziś mam 10 d.c. do weekendu powinna byc owulka ,narazie test owu negatywny i empka tez niska...jajnik lewy boli wiec moze ,moze owulka bedzie ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry