• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A z tą wątróbką to nie jest tak, że ma dużo wit. A a to jest w nadmiarze niebezpieczne? Bo chyba o tym słyszałam.

reklama
edyta 01/mamma/libby - dziękuję!!!! mam nadzieje, że się udało.

pees. udało się!!!!! jestem wielka!!!!

jutro jadę do mekki <ikea> na zakupy!!! nie wiem jak mój mążek to zniesie, ale jedziemy...

Ostatnia edycja:
widocznie coś tam w sobie ma - chodzę do jednej z najlepszych w moim mieście ginek więc podejrzewam, że wie co mówi - z dwojga złego lepiej nie stosować niż stosować a się okaże potem, że było szkodliwe

My celowalismy w aby tylko bylo dziecko. A teraz po cichusienku chcialabym chlopczyka, co nie znaczy, ze jak bedzie dziewczynka nie bedzie kochana!! Chcialabym miec parke....PSZCZOLKO na temat watrobki, to ja juz zdurnialam. Nie bede jej jesc wcale.PAULINKO moze ze wzgledu na selen? Swoja droga... taka duza a nie wie o cieplych lodach...heh.... ale to tylko swiadczy o prawdziwosci Twoich prgnien w ...hmm..stosunku do cieplych lodow.. heh ;-)

SPALINKA- zdolniacho Ty -super :))

HANIA- jak sie SOL pojawi to na pewno wstawi link czego nie mozna jeśc w ciąży-kiedyś wstawiala..
ja wychodzę z zalożenia ,ze jesli do czegoś są watpliwości to lepiej tego nie jeść,nie używać,nie robić-zależy czego tyczy sie sprawa..

Ostatnia edycja:
Spalinka cudne suwaczki
8.gif

Paulinko szampon przeciwlupierzowy zawiera skladniki przeciwgrzybiczne co ponoc nie jest dobre w pierwszych 12 tyg ciazy

Libby moglaby byc babeczka ale synkowie sa fajni ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry