• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
haniamm - kotlina kłodzka zapraszam!!!!! no i gratuluję fasolki!!!!!! bardzo się cieszę.
mama - piękna kobieta z Ciebie!!!
dziewczyny jak dodać suwaczek????
jakaś nieporadna jestem.
wczoraj na imieninach mego mążka mama wyciągnęła kartkę wydartą z gazety: co jeść aby zajść w ciąże....

Ostatnia edycja:
reklama
Libby oby tak dalej,pozniej na buraki nie spojrzysz :-D

Mama no zobaczymy,narazie nie mysle czy sie udalo,zobaczymy za jakies 16 dni ;-)

Pok mam pytanko dotyczace alimentow,a konkretnie.Mam zasadzone alimenty a chcialabym podniesc ich wysokosc ale nie moge narazie jechac do polski.stad moje pytanie czy moj ojciec moze zlozyc taki wniosek za mnie i czy musze byc obecna na sprawie?czy np moge wyznaczyc osobe ktora bedzie mnie reprezentowac na sprawie?
Z gory dziekuje za ewentualna pomoc...

Aby znalazlo sie cos odpowiedniego...

Spalinka ja sie pisze na kawalek serniczka mniam

O właśnie ! Spalinka -bo wiesz, ze mnie kucharka średnia jest, ile tej wody na ten zakwas ma być ? Żeby czasem sąsiedzi nie zaczęli po żurek przychodzić :-D bo gotowa jestem wiadro zalać !

made poczekaj poczekaj.... Ja mam ferie od 14 lutego !!!! :-D:-D:-D
I synek mi kawkę będzie nosił a ja w pieleszach na BB do południa będe tkwić !!!Co tam do południa - do wieczora!! :-)

LIBBY- tak to bylo do Ciebie :)
PAULINA- jak tam klienci??
EDYTA- to czekamy razem ja mam do @ 17 dni jeszcze..

POK- no to sie pospalo co??:)

KOCUREK- ja juz to zrobilam co Ty musisz...:))wstawaj ,wstawaj-podaje Ci ręke!!

Kocurek - hahahaaaaa teraz to się odgryzłaś :-p

Podaję Ci rękę - Ty mówisz, że mało.... :-D :-D :-D

I zostałam sama na całej stronie.... )))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
SPALINKA- cześc i czolem [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry