• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK,MADE- a wiecie jak mi Castagnus wyregulowal cykl??od czasu jak mierze tempke w tym cyklu mam 36,6 i 36,5 36,5 36,5 36,5 i dziś...36,5 :)))mam dziś 10 d.c. dziś robie pierwszy test owu i mam nadzieje,ze za 2 dni bedzie skok:))

MADE- zepsuty mówisz??

KROLOWA- od owulki powinno uplynąc 14 do 16 dni-tyle powinna trwać faza lutealna .

PYSIA- powitać :))

reklama
Przyszlam sie przywitac i zmykam poszukac informacji na temat zelastwa w jedzonku. Dla mnie mieso mogloby nie istniec. Musze robic, bo moj Ksiaze jest bardzo miesozerny. Ja podziubdziam tylko. Za to wcinam w ilosciach hurtowych warzywa, owocki, suroweczki, jogurciki, makarony, kasze, itp. Mam niedokrwistosc... :-( Jak uda mi sie Was nadrobic, napisze wiecej.

pysia - no widziałaś Ty ???? Normalnie tak mnie okrzyczała, że chyba się zamknę....w sobie :-D :-D :-D No chyba sobie kupię tego Costagnusa, ale czytałam, zę jajeczko dojrzewa przez trzy miesiące, może dlatego te 90 dni ;-)

Kocurku - teraz to Ci żyć nie dam.... weź no....... jaka to teoria? co? co? :-p

mamita - no wczoraj mi pokazał: 36,67...... zamówiłam w aptece ten Microlife co mi sergeevna poleciła )))))))
Ale kurde, jak już się zepsuł, to mógłby wskazywać dalej niską.... bo znowu zaczynam świrować :-D

Ostatnia edycja:
uff a ja chyba od dzisiaj zacznę strzelać do wszystkich panów po 40r.ż., którzy ślinią się i robią niewybredne żarty, komplementy do mojej osoby, to chyba jakaś plaga w tym tygodniu!:angry: żeby to chociaż jakiś młody, przystojny to bym sobie morale podbudowała...;-)co za praca..

MADE ho ho ho :) a to kocurek.. kupuj kupuj... bedzie nowy cykl to teraz do tych wszystkich testujacych i castagnus dojdzie :D

paulina lej po pysku :-) Raz a dobrze!

No bo made ja chyba mam taki "zepsuty" termometr - mój piszczy na koniec mierzenia.... ale jak go przetrzymam dłużej o te pół minuty to naciąga 2 kreski więcej - po prostu za wcześnie piska ;-) A ty też taki miałaś??

Ostatnia edycja:
PAULINA- lej [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]

Czarny kocur- to ja chyba od dzisiaj tak na wszelki wypadek każdemu od drzwi tak chlapnę:-), czasami mam ochotę powiedzieć że jestem w ciąży i nie życzę sobie takiego traktowania- trochę szacunku

a jakby tego było mało mojemu prawie 2 i pół letniemu synkowi idą jeszcze ząbki-pewnie ostatnie 5-więc dzisiaj jestem w temacie biegunka u dzieci-masakra- ktoś ma jeszcze jakieś pomysły oprócz zawiesiny nifuroksazyd, suszonych jagód i smecty?

Leee... a ja musze zwlec tylek a poki co mi sie nie chce. potem sniadanko, kawa i na zakupy. to tym bardziej mi sie nie chce. dobrze ze autem chociaz :) musze kupic jakis prezent dla 5latka...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry