reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SPALINKA- dzięki :))
tylko wiesz ,u nas to w lutym minie rok jak sie staramy i ja mam problem z endometrium-jest za cienkie i to mi spedza sen z powiek...ze nawet jak dojdzie do zaplodnienia to [FONT=&quot]
a035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

reklama
Hej dziewczyny.

Sry, że zniknęłam ale zmęczenie wzięło mnie górą i pospałam ze swoim facetem. Nie wiem, czy to będzie fair mówić, który to cykl starań był u nas, w stosunku do tych dziewczyn, które długo się starają. Nie chce by, któraś była z tego powodu smutna.

A ja chyba powinnam się chyba zmusić do jedzenie, cały dzień na dwóch łyżkach sałatki, ale tak mi się jeść nie chce.

EDYTA- nie!!!kurka siwa chcialam dodać nasz ślubny i wciaz mi pokazuje ten cholerny bląd...tak jak sie wqrwilam to wycofalam wszystko i teraz dziergam...
Tomi wrocil z pracy i pyta -jak tam kochanie???
a ja [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

EDYTA- nie!!!kurka siwa chcialam dodać nasz ślubny i wciaz mi pokazuje ten cholerny bląd...tak jak sie wqrwilam to wycofalam wszystko i teraz dziergam...
a ja [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]
Mama Ty znowu w gotowości bojowej? No kobitko, zjedz parę kostek czekolady na luzik ;-)

a ja [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

Slowo dziergam tak mnie rozbawilo ze zaplulam ekran :-D:-D
No to podziergasz i bedzie good :-D:-D hahaha

Slonko nie zlosc sie na mezusia bo batalion sie pogniewa :-D:-D

reklama
EDYTA- nie na mężusia nie...tylko jak zapytal jak tam to mu powiedzialam jak walcze z g...em...
no ale dobra cos tam ustawilam tudzież wydziergalam :)))))mówisz ,ze Cie rozbawilo??no to si-smacznego kfc..

AELREDA- ja juz po 2 prince polo xxl wiec poziom cukru sobie podnioslam :)))
ja nerwus jestem...jak coś mi nie idzie to
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

wyzywam [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.