aelreda - nie no daj spokoj nie wstydz sie, mi przykro nie bedzie - juz wszyscy zachodza w ciazy przede mna
idzie sie przyzwyczaic. Mow tu szybko jak dlugo i wszystkie szczegoliki! 
a ja wyprasowalam prawie 50 t-shirtow, sweterki, srerki, sowje bluzki... jeszcze godzinka jutro i nie bedzie w domu nic do prasowania
potem byla wanna, maseczki, relaks.
no i myslalam, ze zamowie hinduskie jedzenie... zamowilam pieknie a oni mi dzwoni, ze trzeba czekac 2godziny... masakra. no i teraz siedze i mysle co zamowic. moze ostatecznie pojdziemy do pizzerii
mamy taka zarabista zaraz za rogiem - ja na nia mowie "backup kitchen". M. jeszcze nie wrocil z pracy, pewnie jeszcze z pół godziny. ja wtym czasi ejeszcze poodpoczywam.
moze zerkne tu jeszcze pozna noca ale poki co i na wszelki wypadek - dobranoc kochane moje i do jutra
a ja wyprasowalam prawie 50 t-shirtow, sweterki, srerki, sowje bluzki... jeszcze godzinka jutro i nie bedzie w domu nic do prasowania
potem byla wanna, maseczki, relaks.
no i myslalam, ze zamowie hinduskie jedzenie... zamowilam pieknie a oni mi dzwoni, ze trzeba czekac 2godziny... masakra. no i teraz siedze i mysle co zamowic. moze ostatecznie pojdziemy do pizzerii
moze zerkne tu jeszcze pozna noca ale poki co i na wszelki wypadek - dobranoc kochane moje i do jutra
i tego samego co masz w doniczce: sztuk -dwa, tylko w porównaniu z Twoim - miniaturki
przepraszam ........