reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aelreda - nie no daj spokoj nie wstydz sie, mi przykro nie bedzie - juz wszyscy zachodza w ciazy przede mna :D idzie sie przyzwyczaic. Mow tu szybko jak dlugo i wszystkie szczegoliki! :)

a ja wyprasowalam prawie 50 t-shirtow, sweterki, srerki, sowje bluzki... jeszcze godzinka jutro i nie bedzie w domu nic do prasowania :D
potem byla wanna, maseczki, relaks.
no i myslalam, ze zamowie hinduskie jedzenie... zamowilam pieknie a oni mi dzwoni, ze trzeba czekac 2godziny... masakra. no i teraz siedze i mysle co zamowic. moze ostatecznie pojdziemy do pizzerii :) mamy taka zarabista zaraz za rogiem - ja na nia mowie "backup kitchen". M. jeszcze nie wrocil z pracy, pewnie jeszcze z pół godziny. ja wtym czasi ejeszcze poodpoczywam.

moze zerkne tu jeszcze pozna noca ale poki co i na wszelki wypadek - dobranoc kochane moje i do jutra :)

reklama
To zrobię jutro ten test )))) raz kozie śmierć !

mamita - ja też mam storczyki, ale w ilości: sztuk trzy :-D i tego samego co masz w doniczce: sztuk -dwa, tylko w porównaniu z Twoim - miniaturki :-D Piękne są......

mama : super kwiatki :)

u mnie "po ptakach" ... na 99% nie bedzie dzidzi w tym cyklu
test byl ok wczoraj a dzis 2 bladzochy... jendak sie mezowi dostanie ze idealnie 19 i 20 go nie bylo... :)
JOS- DZIEKI :)
u mnie też dzis bledsze kreski co znaczy ,ze dzis mamy owulke a Twój dziś bedzie wiec nie smuc sie tylko do dziela :)))))))))))

EDYTA- no to [FONT=&quot]
c026.gif
[/FONT] i luzik [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

POK- jakby co ,to papa.

Aelreda - Pok ma racje dawaj wszystkie szczeguliki my sie nie bedziemy gniewac, bo my zgrana paczka
29dz8zk.gif
bo inaczej ziupka z pradem
afro.gif
joke :-D

Mamcia ja wole cygaro
acigar.gif
:-D

Ostatnia edycja:
Zrobiłam sobie test owu - bo niby ma wykryć wczesną ciążę - g***o wykrył !!! :wściekła/y: przepraszam ........ :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale nie ma bata..... poczekamy zobaczymy..... jestem w ciąży jak nic :-p:-p:-p

mamita - teraz to nie usnę :-D:-D ale co tam..... mam w zapasie drugi :-D
Kochana jesteś :* każdemu zawsze tak dobrze życzysz )))))) ciepło bije nawet przez monitor od Ciebie

Kocurek - hahahaaaa, to moje testowanie, to też w sumie proforma :-p :-D:-D:-D ale.... nie mam co wstawić do suwaczka......

reklama
ERYTA- no ja cygara nie mam ..:)
MADE- bo ja dobra dusza jestem tylko nerwowa..
dziękuję [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a194.gif
[/FONT]
KOCUREK- ja robilam owulacyjnego w dzień @ i wyszedl...najpierw zrobilam ciązowy,potem ...drugi ciązowy a po 15.00 owulacyjny z ciekawości i wyszedl wiec moze Ty za wczesnie zrobilaś bo na pewno nie masz jeszcze terminu @ :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry