reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK - dzieki za buziak-dolecial wlasnie :))

a na liście są MADE,SERGII,KRÓLOWA I KOCUREK :)))

Ale bede jutro leciala do kompa rano ,zeby sprawdzic jakie wieści...

MADE- tylko jak zrobisz to pisz od razu a nie po 12.00 :))

EDYTA- a my kiedy na testowanko sie umawiamy???my i Josephin jakoś tak razem mamy termin @ co???

reklama
Kocurku - bo SE normalnie zrobię fotomontaż :-D:-D:-D teraz to się poplułam.... hahahaaaaaaa to Ci Kocurek vel Lupa !!!!!!! :-D

mamita -ma się rozumieć :-D !!!!

A pysia - to już pewnie urodziła :-D:-D nie noooo..... znowu mi się dzieje to samo co w południe )))))))))))

Ostatnia edycja:
Kocurek a stare bidy :-D:-D:-D mam czas znow dla siebie i kompa i dla Was :-):-):-)
A Wy jak tam?? ;]
Mama pikne te Twoje kwiaty choć powiem, że jak zobaczyłam parę zdjęć swietów ;p to już myślałam, że wstawisz foty wszystkich... o to byłby dopiero szok :szok::szok::szok: toż to kwiaciarnia by się tu zrobiła ;-);-);-) mamy tego samego co Ty to trzecie zdjęcie nie wiem jak on się tam zwie--- ja się kwiatami nie zajmować :-D
Strasznie mi się podobają storczyki tylko jak parę razy chciałam to same brzydkie byly i wybrane, więc zrezygnowałam :sorry::sorry:
Made to chyba ja się Ciebie powinnam zapytać: jak tam maleństwo? bo ja u siebie nie widzę żadnych objawów :-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA- zamiokulkas:))bardzo wdzieczny kwiat :)
i dziękuję :))
ja mam 43 kwiaty ,ale fakt jak bym wszystkie wstawila to masakra by byla na wątku [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

made a Ty tak na poważnie z tym testowaniem jutro? Kurde przez Ciebie to ja chyba za długo nie pośpię z tej ciekawości :-)
mama o własnie... kiedys sprawdzalam tą nazwę ale coś zapomniałam ;p no ale dzięki
A my mamy aż 6 kwiatów... eh :-D:-D:-D

Ja się wypindrzyłam, pazury pomalowalam tym razem made na jaskrawy róż :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - no zatestuję dla świętego spokoju, jak to się mówi ;-))))))

A teraz się pożegnam, bo mi córka komputer zabiera )))) jak mi się uda jeszcze to zajrzę, jeśli nie - Dobrej nocy wszystkim Kobietkom )))))))))))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry