reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edyta, mama, kocurek będę kibicować wraz z Wami tylko najpierw myslami, bo to rano mi wiecznie czasu brakuje na wszystko i zleci migiem
Edyta czas leci jak szalony :)))) też lubię czasem tak powspominać i pooglądać zdjęcia sprzed kilku lat

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Edyta, mama, kocurek będę kibicować wraz z Wami tylko najpierw myslami, bo to rano mi wiecznie czasu brakuje na wszystko i zleci migiem

No to coraz wiecej nas,pewnie caly klan bedzie
banana_smiley_4.gif

edyta no pewnie, że tak... łe... ta perspektywa tak wczesnej pobudki jutro mnie przeraża... nie pamiętam kiedy ostatnio musialam tak wczesnie wstać - jakieś 2 miesiące temu.. ciężko będzie :-D:-D

PYSIA- zaraz lece....
EDYTA- mysle ,ze troche nas sie tu zbierze rano:)
ZIZI- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro :))
a storczyki zostawiam po przekwitnieciu tak gdzieś miesiąc...podlewam normalnie co 8-10 dni i jak po tym czasie puszcza pedy to obcinam nad nowym pędem a jak nie puszcza to 1 oczko od dolu..ten ktory wstawilam to wlasnie wyrósl od dolu :))

Dzięki Mama:-)
Mam właśnie jeden taki, co ma dwa pędy po przekwitnięciu i nie wiem czy je obciąć czy zostawić. Nowy pęd wypuścił i kwitnie, ale tamte stare ładnie nie wyglądają.

KOCUREK- oki :))
ZIZI- to obetnij nad pędem-ja tak zrobilam i jest si :)

PYSIA- a co dojrzalaś???tak,te 2 stroczyki to po przekwitnięciu puszczaję nowe pedy:)tak sie umowilam ja jedną foremka na takie fotki :))teraz czekam na Jej :)

Mama ten jeden jest wyjątkowo sliczny, tyle ma kwiatów... to chyba jednak dla mnie byłoby zbyt skomplikowane :-D:-D
jejku to dobrze, że to storczyk bo myślalam, że same badyle to Twój kwiat taki :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Pare dni temu zaczela dretwiec mi reka a dokladnie maly palec u reki,nie mialam dobrego czucia w tej rece ani sily,dzisiaj jest juz lepiej ale palec nadal zdretwialy wyczytalam ze moga byc to objawy stwardnienia rozsianego i mam stracha....

A tak zartem mowiac mam nadzieje ze to odretwienie nie przeniesie mi sie na mozg bo to by byla katastrofa :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry