reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Coś Ty edyyyyta a tfu! TFU!!!! :huh:

No niestety mam podobne objawy:-( bylo tam napisane ze jesli to ta choroba,to w niedlugim czasie powinno minac odretwienie ale jesli to stwardnienie to zniknie na jakis czas a potem zaatakuje z podwojona sila...mam nadzieje ze to tymczasowe odretwienie:dry:

Zizi niestety sila netu robi swoje...

Ostatnia edycja:
EDYTA- nawet tak nie żartuj...

KOCUREK- sie usmialam z tej buzki:)))

PYSIA- dzieki :) no kwiaty to mój konik:))
dzieci i kwiaty :)))

ja zmykam na dzis bo mężulo chce kompa a ja -poniewaz mam owulke to ide sie klaść i zachodze w ciąże [FONT=&quot]
a207.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]

Edyta ja myslę, że to nie to... zwykłe odrętwienie nie musi chyba oznaczać jakiejś tam choroby
Mama dobranoc kochana ... niech chłopaki mkną do celu &&&&&&&&&&&&

edytko ja ma odrętwienia i parestezje od 1996 roku - wtedy miałam uszkodzone kręgi szyjne - a zresztą takie rzeczy też od braku jakiś mikroelementów mogą się pojawić - więc jesli nie miną to najlepiej do neurologa, żeby rozwiać wszelkie obawy.... może zwyczajnie sobie nadwyrężyłas któryś z kęgów i na nerw uciska..??? :))))

Idę po mandarynkę... chce ktoraś jeszcze? :D
Proszę

Załączniki

• mandarynka.jpg
    mandarynka.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 28
Dobra, ja też zmykam.....idę do wanny i spaćku... Jutro wielki dzień testowania;-) ja dam znać około 10.00 jak zajdę do pracy
Dobranoc:-)

reklama
Made, system starań? - "Facet, dni płodne mam, do wyra i mnie zapładniaj natychmiast!! Kilka razy, tylko nogi w górze i na tym koniec. Więcej nerwów niż luzu. Jeden cykl starań, jeden! Chyba coś tu nie tak.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry