reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made łol Ty naprawdę szalejesz... a który to d.c.? wróc do nas i nie pierdziel ;-);-);-) a za jutro trzymam kciukasy &&&&&&& oby byly "II" - oby te wszystkie objawy się potwierdzily

reklama
MADE- papa i do jutra -przywitaj nas dobrymi wieściami :)
PYSIA- fajnieze wogole masz kwiaty-sa babeczki co im sie nie trzymają nawet kaktusy..
EDYTA- ja mam termin @ na 5 lutego wiec 5 lub 6 mozemy sie zgadać...chyba ,ze Ty chcesz wczesniej zrobić??

dziewczyny ja znikam :) maz zrobil mi niespodzianke i wrocil wczesniej :) juz jest :)
szykuje kolacje prysznic i lala :)

ps. dostalam prezent super, tylko ze chyba nie moj kolor
chcial cos oryginalnego, innego niz zawsze i dostalam puder w kompakcie YSL :)
tylko... troche sie 'wkulam' ze dal sie namowic
bo takie cos sie testuje, a on pwoiedzial ze zona jest bardzo blada bledsza on niego i na tej podstawie pani dala odcien "0" :eek:
no nic... nie hce mu robic przykrosci ale szansa 1% ze bedzie ok hihihihihihi
ale co tam - licza sie checi!

kolorowych

ps. mama za twoje juz w drodze tez &&&&&&&& :)

KOCUREK- a na ktorą myslisz sie umówić???bo ja w sobote śpię do 9 -mąż schodzi na dól z dziećmi i daje śniadania a ja mam wolne od jezdzenia do przedszkola i odkurzania o 8.00:-D:-D:-D

JOS- dziekuje za &&&&

Zmykaj dzialać:)))))))))))))super ,ze F.juz w domku-cudownie!!!
a prezent...cóż-chcial dobrze:)

Mama A ostatnio walczyliśmy o anturium - strasznie podoba mi się kwiat ;-);-);-) i co... kwiat był ale padł, wyczytaliśmy że raz na tydzień trzeba podlewać czy jakoś tak no i co puszczał to zaraz usychał, a ostatnio co 2 dni i już kwiat pomału się pokazuje... ;-);-);-) gdybym znala nazwy swoich kwiatów to bym Ci powiedziała co mamy :tak::tak:
jos to przyjemności z mężem... a co tam... to w końcu facet więc i nie wie jak kupować takie kosmetyki :)) ale używaj kochana i zachwalaj jaki to dobry, bo póxniej się obrazi i więcej nie kupi
Kocur pełen szacun ale ja wymiękam. Mam jutro pobudkę bardzo wczesnie i niestety z Wami kawy pić nie będę... szkoła wzywa... ehhh ale mam jeszcze net w telefonie to będę pisać do Was :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADE- papa i do jutra -przywitaj nas dobrymi wieściami :)
PYSIA- fajnieze wogole masz kwiaty-sa babeczki co im sie nie trzymają nawet kaktusy..
EDYTA- ja mam termin @ na 5 lutego wiec 5 lub 6 mozemy sie zgadać...chyba ,ze Ty chcesz wczesniej zrobić??

Ja moge poczekac ale chyba nie bedzie na co bo dostane @

Dobry pomysl z kibicowaniem Made tylko u mnie jest godzine wczesniej wiec jak zgadacie sie na 8:00 to dla mnie za wczesnie bo w weekendy wstajemy troszke pozniej...
Wiec jaka godzinke proponujecie?

PYSIA- no jak wczoraj mialam II to znaczy ze bylam dobe przed owu wiec w sam raz -biorąc pod uwage ze chlopaki tez musza dotrzeć na miejsce:)
ja chcialam czekać do dzis ale wczoraj mąż taki chetny wrocil z pracy ze nawet obiadu nie chcial..no i dobrze,ze dzialalismy bo byl śluz plodny a dziś suuucho....
wiec nadzieja jest ...gdyby nie to moje cienki endo..ale mysle pozytywnie i moze to coś da...teraz to czekanie 2 tygodnie...

EDYTA- to moze nasza 9 to Twoja 8 ??czy za wcześnie Tobie...
PROSZE WIERZYĆ i myslec pozytywnie ...dzialania byly to zawsze jest nadzieja..

PYSIA- skoro mieliscie tak samo to &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mama trzymam kciuki &&&&&&&& :-):-):-)
:ninja2:
A mi nawet zleciało to czekanie Ci powiem... już w sumie tuż tuż o ile @ mnie nie uprzedzi, najlepiej nie mysleć o tym zbyt namiętnie
To mowisz, że Tom się wczoraj napalił, że ho ho ho ??;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moze byc 8 a jak inne dziewczyny,beda kibicowac z nami?Czy tylko bedzie nas 3 :-p

Maly juz prawie spi,jeszcze pare minut i bedzie git;-)

Wlasnie przegladam zdjecia z dnia urodzenia Natanka ale sie wzruszylam jaki on byl malenki i mial takie pultynki aaaaacch kiedy to bylo...

Ostatnia edycja:
reklama
Dałam się namówić na te testy (za dwa Pre-test w aptece zapłaciłam 22zł:szok:) i jeden zrobiłam zaraz po przyjściu z pracy. Niestety tylko jedna kreska, ale rano zrobię drugi;-)
Mama, a powiedz mi odnośnie storczyków czy obcinasz im pędy jak przestają kwitnąć??

No to dziewczyny grupowe testowanie się szykuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry