reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc i czolem :-) Wlasnie teraz mialam byc w Elku, ale zgadnijcie co? Nie jestem! :-) Moja strzala, czyli auto nie pierwszej mlodosci odmowilo posluszenstwa pod jakas wiocha kolo Czestochowy... Zrobilam sobie chwilke przerwy, wsiadam, a strzala nie frunie. Nawet nie chce sie ruszyc. Ja typowa blondynka, samochodowa ciemna masa... Po glowkowaniu z przechodzacym akurat wioskowym pijaczkiem, sprowadzeniu miejscowej zlotej raczki, doszlismy tzn. oni doszli do wniosku, ze lozysko poszlo i kolo sie zablokowalo na amen a ja mialam juz serdecznie dosc wszelkich wycieczek. Moj zaalarmowany Ksiaze przyjechal po mnie a moja strzala stoi teraz samotnie na poboczu.... fantastyczny dzien

reklama
Sergi trzymam kciukasy mimo wszystko - a nóż widelec :-):-):-)
Edyta na pewno jesteś w ciąży, bo humor masz tak jak i ja :-D:-D:-D obydwie jesteśmy w ciąży - ja się cieszę do monitora jak glupia i przebieram palcami, by moc znów coś napisać :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Libby czas zmienić auto! Ot :-):-):-) współczuję takich przeżyć.. dobrze, że to jak przerwę sobie zrobiłaś a jakby podczas jazdy coś nagle zaszwankowalo?? :szok::szok::-(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Palma dobranoc, pchły na noc :-) śpij słodko

Załączniki

• gwiazdki_www.gif
    gwiazdki_www.gif
    19,3 KB · Wyświetleń: 30
Kochana pysiu dziękuję Ci bardzo :********

Nie wypada mi się chwalić... powiem tylko, że jest to takie okrągłe duże oko z kamienia szlachetnego w srebrze, grafitowe :) Uwielbiam takie masywniejsze rzeczy ale z tej firmy to sama bym sobie nie kupiła :) Mój Pan mnie nie rozpieszcza za bardzo prezentami, to tym bardziej jest mi miło :)...

Kocurek, ok nie ma za co, dla mnie to wręcz drobnostka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prezent ode mnie dojdzie pocztą :-D
A no tak... jak nie rozpieszcza to od czasu do czasu sypnie więcej kasy na prezent to i się nic mu nie stanie - milo więc ;-);-)
Nie chcesz to nie pokazuj ;-);-);-) mogę sobie tylko wyobrazić, że na pewno piękny jest...

Kobietki, lecę tymczasem. Muszę jeszcze spakować swoje rzeczy do szkoły co by niczego nie zapomnieć
*********DOBRANOC*********

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurku moj to nawet nie pomysli zeby mi cos takiego kupic on raczej kupilby mi
4xvim2p.gif
a nie no raz dostalam od niego.... pierscionek zareczynowy :-D

Pysiu a ta twoja gwiazdka jakas taka niewyrazna... czyzby spozywala % :-D

reklama
Wymozdzylam sie do cna piszac ostatniego posta. Strzala ma 21 lat i kocham ja mucio. Fakt, potrzebuje wkladu non stop i pewnie juz dawno mialabym nowsze auto, ale nie umiem nawet spojrzec na strzalke z taka mysla. Ksiaze tez mnie namawia. Buziam, sciskam, przytulam i wysylam fluidki ------------------------------------

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry