reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek w dodatku ja nie piję od jakiegoś czasu nic procentowego.. znaczy się odkąd teraz się staramy, a czasem lubiłam sączyć piwo z sokiem przed tv ale jak przed starankami wypiłam a dłużej nie piłam to naprawdę mi się kręcilo w głowie, że szok :-D:-D:-D
A Ty wywiad ze mną prowadzisz?? :-):-)
Edytka widzisz? Chciałaś inaczej, a wyszło całkiem co innego - no ładnie :sorry::-D:-D:-D
Palma basen podać? :-) eee redsa to dawno nie piłam.. wolę piwa niesmakowe:-p

reklama
Śmichy chichy a ja tu sobie już fakty wszystkie zestawiłam i wyszły mi wnioski jak WÓŁ :-D :-D :-D

nie no naga spokojnie, w tym gronie to tylko ja niekompletnie normalna - jak amish jakiś - zero papierosków i alkoholu zero :sorry:
Ale ja tak zawsze miałam, ot taka drętwa z natury jestem :baffled:

Ostatnia edycja:
Pysia bo klamstwo zawsze wyjdzie na jaw :-p

Ja niedawno pilam piwko ale nie smakowalo mi:no:

Palemka no co ty to nie tak jak myslisz kotku :-D

A Kocurek ma nas w garsci :-D

Ostatnia edycja:
Palma jak stronimy nie będąc w ciązy? Nie wiem jak Ty ale ja, made, kocurek... no edytka i reszta czeka na test ale tylko formalność... więc nie stronimy.. po prostu z myślą o fasolce :-D:-D:-D
Kocurek eh Ty :-):-):-) kiedy ten Twój Pan i Władca będzie? Bo widze, że Cię nosi :-p:-p:-p
edyta szczerze mówiąc to mi też nie smakuje, a dziś jak poczułam wodkę to wrrr tym bardziej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to tak... Symptomy... Hmm...

Temperatura dalej w górze się trzyma
cycuchy dzisiaj jakieś takie wielkie i sutki też wyglądają na większe, chociaż kolor mają ten sam ;-)
piersi bolą przy dotyku
dzisiaj zaczęło lekko ciągnąć podbrzusze
brak symptomów na @
senność popołudniami
mokro, śluz biały i lekko rozciągliwy, "śliski" a nie lepki, jak dotychczas bywało przed @
cykle do tej pory były regularne jak w zegarku - co do godziny! :tak: A dzisiaj już 33dc, powinnam mieć właśnie drugi dzień @ ;-)

To tyle by było ;-) Aaaa... No i robię ciągle testy jak szalona, ale widzę tylko jedną kreskę i żadnego "cienia cienia" nie da się wypatrzeć :no: :zawstydzona/y:

pysiu widzieliśmy się przelotnie 15minut - śpi jak kłoda, bo od 5 rano pracował i przed chwilą wrócił z Andrychowa :)

Zdążył mi tylko prezent dać na imieniny, których nie obchodzę (dziś Agnieszki) - naszyjnik z Aparta :) :) :) Jestem w niego zapatrzona cały wieczór........... w ten naszyjnik :-p

Sergi&&&& a ta @ niech przychodzi albo i nie przychodzi i pokażą się II krechy... to czekanie najgorsze
Kocurek eh zapomnialam choć wiedziałam że dziś Agnieszki - najlepszego mimo nieobchodzonych urodzin ... pochwal się naszyjnikiem :) bo umieram z ciekawości... a II krech życzę na ciazowym

Załączniki

• glitteryrose.gif
    glitteryrose.gif
    8,3 KB · Wyświetleń: 47
  • i14861198_39048_5.gif
    i14861198_39048_5.gif
    83 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia, w sumie tak, najgorsze czekać, ale ja jakoś tak na luz wrzuciłam w tym cyklu... Co będzie to będzie - to ostatni cykl, jak nie będzie fasoli, to zawieszamy staranka na jakiś czas... Także to bardziej ciekawość, niż jakaś panika ;-) No ALE - nie ma @, jest nadzieja! :tak: :-D

reklama
Czesc i czolem :-) Wlasnie teraz mialam byc w Elku, ale zgadnijcie co? Nie jestem! :-) Moja strzala, czyli auto nie pierwszej mlodosci odmowilo posluszenstwa pod jakas wiocha kolo Czestochowy... Zrobilam sobie chwilke przerwy, wsiadam, a strzala nie frunie. Nawet nie chce sie ruszyc.

Przykro mi,ale fajnie to napisalas ze szczam :-D:-D:-D:-D

Siedze teraz przed monitorem i rze sama do siebie czy to objaw ciazy??:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry