reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
groszek najwazniejsze miec swoje zdanie :)

mama nie mam przeczucia na płec, ale chciałabym dziewczynke, Jule. A roznice w przechodzeniu sa chyba jak w kazdej ciazy, ale nie sa one az tak duze :) Tyle ze nie mam juz wymiotow i mrowia mnie piersi, co przy Patryku nie bylo tak szybko :)

reklama
mamuś dziękuję Ci bardzo - a mi się tak spać nagle zachciało, że odpadłam w parę sekund :sorry2: 45 minut i jestem rześka :-)
A żebyś wiedziała jak mi się ten czas dłuuuuuuuuuuuuuuuuużżży :-( Już bym chciała albo @ albo mdłości ... w każdym razie chciałabym być CZEGOŚ pewna....

Cześć musia :-) a to ci wujek miły .....

Ostatnia edycja:
EWULA- bardzo prosze :*

MUSIA- no to &&&& za Julke :)

KOCUREK- no ja mam nadzieje,ze doczekamy sie mdlości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pospalaś mówisz:rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek czesc :) a no strasznie..

Trzymam &&&& dziewczyny za ten cykl i przesylam Julkowo- Filipkowe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamuś jak ja tęsknię za randkami z porcelaną ;-) ;-) ;-) ;-)
hihihi wiem, że potem będę cieńko śpiewać :-D

ano pospałam - no w końcu w ciąży jestem hehe to mnie senność łapie!!! :-D :-D :-D

KOCUREK- to pozniej bedziemy cienko piszczeć a narazie czekamy na mdlości,wymioty i wrazliwosc na zapachy..

czy Ty wiesz co mnie obudzilo kolo 3 w nocy??????????????metal w ustach czulam-szok normalnie..psycha mi siada [FONT=&quot]
e045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e040.gif
[/FONT]

mama niiiiiieeeeee móóóóówwwww ???????????????????????? :szok: A pamiętasz jak pisałam,że mi sałata, ziemniaki i kawa zasmakowały żelastwem ????? Ja wszystko zapisuję ...... czekaj czekaj ..... to było 8 dni po owu :-)

reklama
KOCUREK- tak,tak-w ciąży senność lapie [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

KOCUREK- ale wedlug tempki ja mam 2 dni po owu....no i od wczoraj ra po raz czuje lewy jajnik(ten z ktorego byla owu bo tylko on mnie bolal)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry