• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boze... takiego mam stresa, ze ciagle siku mi sie chce ;/ jak ja dojade do tego gabientu? :-D z pampersem?

mama Ty zamknij te drzwi! pamietasz co sie u sol wydarzylo? az mi ciarki po pleccach przeszly.

Mama bedzie gorzej jak nie znajde owulki:-D bo ja testow nie uzywam,tempki nie mierze,jedynie co robie to sluz obserwuje,ale gdyby sie nie udalo teraz to od nastepnego cyklu zaczne mierzyc tempke ale w......ustach :-D:-D

Pysiaczku ja za Ciebie tez :tak:

POK no to sie wyczekasz na te wyniki. Mam nadzieje ze dzis juz beda na stowe
EDYTA, MAMA musi Wam sie udac. nie ma innej opcji a i ten nowej forumowiczce ASIONEK czy jakos tak :)

Witam Was dziewczyny serdecznie :) mimo, że nie udzielam się na tym wątku, to też melduję, że testuje w bliskim do Was terminie, 5 luty :D
LILLYDELUX- zapraszamy do wspolnego testowania :))
i jak masz ochote to rozgość sie i pisz z nami :))

POK- ja mieszkam w domku jednorodzinnym i mam [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]
i nic mi nie grozi-a Ty jak chcesz to tez wlatuj na racuchy,razem nam zleci czas na czekaniu na wyniki :)

ASIONEK- no cala ekipa -zwarta i gotowa do testowania..ja tez sie nie nakrecam-zyje nadzieją :)

EDYTA- no to bedziesz mierzyla w ustach ,zawsze to jakis obraz cyklu bedzie :)

asionek : hejjj widze ze dotarlas :) super ! rozgosc sie :)
tutaj faktycznie tempo jest niesamowite - to juz wiesz gdzie spedzam moje dni ;)

ja nie wiem dokladnie na kiedy mam termin @ bo mam bardzo rozne cykle od 25 do 29, ale jesli ebdzie tak jak w 2 ostatnich cyklach to termin na 5-6.02
wiec tetsujemy razem :))))

czyliw wg stronki ktora podala mama
ty ja i mama jetsesmy w 4 dniu ciazy i mamy termin na 15 pazdziernika ;) hihihihihihiihihhihi

o jeszcze lily jest w 4 dniu ciazy :)

reklama
lalalalalalalalala
dodzwonilam sie do gabinetu.

pani najpierw powiedziala "normale" a potem sie wczytala bardziej i mowila "excellent, excellent! congratulations!"

YEAH!

jestem pewna, zer to tylko i wylacznie zasluga Waszych kciukow!! :) DZIEKI!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry