• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lalalalalalalalala
dodzwonilam sie do gabinetu.

pani najpierw powiedziala "normale" a potem sie wczytala bardziej i mowila "excellent, excellent! congratulations!"

YEAH!

jestem pewna, zer to tylko i wylacznie zasluga Waszych kciukow!! :) DZIEKI!

Ja wiedzialam ze wyniki beda doskonale,to byla tylko formalnosc ,super wiadomosc!!!!!!

pok : SUPER !!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! no widzisz - wiedzialam wiedzilam !
lubu dubu lubu dubu :)))))

edyta : ucho ?:-) hehehehehe

Słuchajcie, nie mogę w to uwierzyć, ale jestem w ciąży, 2 tydzień!! Wynik-229,79

Tylko nie wiem, co z tym duphastonem, bo głupia rano go nie zażyłam i nie wiem, czy go brać teraz czy wieczorem, bo przeciwko poronieniom bierze się go 2 x na dobę. Co myślicie? Do gin idę dopiero w piątek...

pok - gratulacje!!!

dzięki dziewczyny za te wszystkie fluidki:-)

no to teraz ide wmawiac sobie objawy ciąży :)

M. powiedzial, ze teraz to juz na pewno sie uda, bo nie pracuje - wiec nie chodze spieta jak zszywka i bedzie piknie :) a najlepsze, ze byl zaskoczony, bo zdarzyl zapomniec, ze jakies badanie robił :D

POK hurrra hurra ale sie ciesze niezmiernie kochana. Eh kamien z serducha. Ciesze sie, ze kciuki pomogly :)
W nas wszystkich sila

POK gratulacje!!!:-) trochę Was podczytywałam, i widziałam jak czekasz na te wyniki i jak się nimi stresujesz. My ostatnio z m też o tym myśleliśmy, ale jakoś jeszcze nie mamy odwagi. Wiem, że dobrze byłoby wiedzieć, ale na razie targają mną różne czarne myśli, że coś byłoby nie tak, a my byśmy sobie z tym nie poradzili...

mere : gratulacje!!!!!
pok : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale dzis fajny dzien :) a tak pochmurnie deszczowo sie zapowiadal
a tu prosz ejakie dobre nowinki :)))

MARE- superrr!to wez dzis na noc i jutro rano itd..

POK- [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif