• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A wiadomo, o której made będzie?

Chciałam Wam podziękować za wsparcie i fluidki. Dzięki bytności tutaj, odpuściłam sobie trochę to gonienie za ciążą i opłaciło się:)

Czy macica może się już powiększać? Bo mnie pobolewa brzuch trochę.

reklama
Edyta01 dziękuję:) postaram się tu czasem coś skrobnąć, ale nie wiem czy się przebiję przez tak liczne wiadomości, na prawdę duuuużo piszecie:-) a ja czasem sobie siadam wiczorkiem, żeby Was oczytać, i nie nadążam...! :-p

p.s. i serdecznie gratuluję wszystkim szczęśliwie zafasolkowanym!!! :-)

MAMA no to zaszalalas z tym ciastem. Ja tez poprosze racuszka :)
U mnie zupa pomidorowa dzis i salatka jarzynowa :) na potem

Ja tez sprzatam. Ziemniaki się gotuja a karkówka w marynacie. Młody obrał ziemniaki i pokroił mięso a ja suróweczkę zrobiłam. Chyba wypisze go ze szkoły:-D
Pok gratki
Mera cudwnej ciązy i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnej jak flaki z olejem
mama rzuć racuszkiem;-)

LILIYDELUX- nie podczytuj tylko pisz:))sama sie uzaleznisz :))

EDYTA- no sprobuj raz rano zmierzyć-ja zaraz sobie zmierzę z ciekawości i napize ile mam na liczniku :))
JOS- sprzataj kochana a obiedek juz leeeci :)

KOCUREK- super ze juz konczysz i do domku :)

MERE- kochana ,nie ma sprawy na nasze &&&&&&&& zawsze mozna liczyć i na wspaecie i czasem na kopa:))

wisienka nie zapomnę jak kiedyś - parę lat temu - wchodzę do kuchni a tam Kamil dzierży suszarkę nad garnkiem :szok:
Ja go pytam "Co robisz???" A on mi na to "No przeciez kazałaś mi bigos podgrzać" :eek: :eek: :eek:

Lillydelux ja czasami tez nie mam czasu wejsc i pozniej jak wchodze to czytanie koncze pozno w nocy :-p dlatego latwiej mnie zlapac w nocy jak w dzien,bo jak wiadomo w nocy cisza,dzieci spia a w dzien pelno obowiazkow,ale bywaja takie dni kiedy mam wiecej luzu tak jak dzisiaj ;-)

Mere ja tez na poczatku ciazy mialam bole brzucha jak na @,jesli ten bol nie jest ostry,tepy i nie towarzyszy mu krwawienie to wszystko jest w porzadku;-)

WISIENKA a to masz pomoc :) fajnie tak :) a gdzie to syn na ta impreze sie wybiera?
KOCUREK zbieraj manatki i spierdzielaj do domu i na bb
MERE nie ma za co. Za to masz teraz za nas trzymac kciukasy :)

reklama
Mama Jutro rano sobie zmierze i zobaczymy,a jak bedzie powyzej 37st to moze cos oznaczac czy raczej mam sie nie sugerowac tempka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry