• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIL ja mam 31d.c. dzis
EDYTA nie nie gniewam sie :) lec do synka i wracaj do nas po serialu :) buzka :*
KOCUREK a ja dzis jajnik znow czuje co jakis czas. nie wiem o co kaman. ja tez chudzieleci tez dopatruje sie brzucha powaga ;D

Kocurku brzuch to sobie wymyśliłaś:-) ale @ nie ma i tempka wysoka tak? więc myśle ze można spróbować sikacza. Inaczej my sie tu wykończym w tym oczekiwaniu;-):-);-):-)

pysia aty? jw. ?

ewula kochana ... nie zatestuję póki nie minie dobrych parę dni po terminie @ :sorry:

pysia że sie objadłam to jedno .... ale że mam podejrzany krągły obszar to drugie ..... no malutki niby ale podejrzany :dry:

Ostatnia edycja:
Kocurek ale skoro wcześniej miałaś regularne cykle, a teraz @ opóźni Ci się parę dni to test będzie pewnie tylko formalnością....
a040.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry