• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem :)
bylismy na spacerku... i ... zaliczylam wyprzedaze!!! ale tylko dla synka i blizniakow-chrzesniakow :)
nakupilam tego ze szok... teraz musze to szybko pochowac ladnie w szafkach nim maz wroci z delegacji i
powie ze zwariowalam :) - syndrom zakupocholiczki : kupic i schowac , najlpeiej tez przed samym soba, zeby nie czuc
sie winnym
hahahahaha
ale jak to fajnie znalezc cos o czym sie zapomnialo po kilku miesiacach hihihihihihiihi

josephine czesc:) rozumiem cie doskonale, mi sie syndrom zakupocholiczki uaktywnia a kazdym razem jak widze sklep:-D

KOCUREK znaczy sie moze nie tak. skoro brzuch wydaje sie inny to na pewno nie przez Twoja ciaze chyba :)

Witam moje kochane ;)
nie było mnie jeden dzien bo ta praktyka mnie wykonczy ;(
rozmawaiałm z szefową i nalezy mi sie 20tygodni macierzynskiego ;)
a co u was ?;)
:-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry