• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine oj skad ja to znam ;-) czasami sie zastanawiam czy to juz nalog nie jest z tymi zakupami :szok: nawet spozywcze daja mi duza radosc :-D

a tak wogole to mam pytanko , bo wy chyba bardziej doswiadczone :)
wydawalo mi sie , ze mialam owulacje w tych dniach co powinna byc przy cyklu 31d , tylko , ze wczesniej mialam cykl jeden raz 35 d i owulka powinna byc jutro wedlog tego ... w kazdym razie widze , ze mam sluz teraz zadki taki , torche bialy , ale w srodku raczej nie wypywa na zewnatrz , i wlasnie nie wiem czy przypadkiem ta owulka teraz jednak bedzie czy jednak byla?? jaki jest sluz po owulce ?? kurcze te dziwne ciagniecia w brzuchu tez sa zastanawiajace
nie wiem czy dalej na wszelki wypadek molestowac mojego , czy lepiej odpuscic i nie przeszkadzac w zagniezdzaniu jakby co ;)

reklama
MADE po pierwsze nie lubie strumieniowych, a po drugie bida i nie ma pieniedzy ;D po trzecie nie spieszno mi do testowania tak jak mojemu kocurkowi kochanemu
ktory w koncu masz ten tydzien? kiedy do gina sie wybierasz?

Hmmm... ja się tam na śluzie najmniej znam, jestem specjalistką od TEMPKI :-D

pysia - jak dla mnie to może być nawet DMUCHANY, tylko - WYKONAĆ !!!!!!!!!
A tydzień mam 5 od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, coby się pokrywało z wynikiem bety ;)))))))

Ostatnia edycja:
jos ja sie czuje obzarta :-D a pozatym to dobrze :) Piersi mrowia, plecy bola... ale to norma:tak: Ostatnio tylko Patryk mi wycisk daje bo w nocy jakies koszmary mu sie snia i trzeba przy nim byc ...

made to suwaczki raz dwa wykonywac i zapraszam na watek wystaranych :)

MADE fajnie jakby to moje klucie to bylo to. Chyba bym powariowala ze szczescia.
Nie mam nawet testow... znaczy sie mam ale allegrowe i je bede stosowac wraz z takim aptekowym jak @ nie bedzie sie pojawiac. i ciekawe np czy jak aptekowy pokaze dwie to czy allegrowy tez. pewnie nie

made ale weź no powiedz, że Ci już niedobrze czy coś ......... :-D :-D :-D

Sorrrrki dziewczyny z którymi się nie przywitałam..... ale dziś mam ograniczone pole widzenia :sorry:

jestem. caly czas mi sie morda smieje!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kocurek, pysia - wykonczycie mnie! sikac!

ja dzis z nerwow sikalam tyle, ze moglabym testow za cale forum porobic :)

lalalalalalal:happy:

asionek : ja tobie nie pomoge niestety bo sama sluzem i temperatura i innymi zainteresowalam sie dopiero od miesiaca : jak mi sie zaczelo spieszyc :)
i powiem ci ze mam identyczny porblem. anwet pisalam kilka stron temu...
wyszlo mi na 1 ze stron z kalkulatorami ze milam owu ok.19-21. staralam sie do 23
pozniej odpuscilam pon i wtorek
a na innym suwaczku wyszlo mi ze az do 25
no i dzis mnie zalewa a u mnie to rzadkosc
wiec sie zastanawiam czy najzwyczajniej w swiecie to nie bylo za wczesniej i nie przegapilam owu
dodam z emaz jest znowu na delagcji i wroci w piatekw ieczorem wiec nie ma szans na nadrobienie ;)

ps. tez lubie zakupowo-chemiczne zakupy
ale najbardziej to fajne kosmetyki. no i ciuchy :)
ale spozywke tez wybieram pieczalowicie ;)

zapytaj sie mamy05 na pw o sluz
ona jets expert :)

CZY TYM RAZEM JA MOGE PROSIC O GLOSIK DZIENNIE :)
nacisna na 'votez pour ce candidat" i ponoc ma cos przyjsc na mila co trzeba kliknac-potwierdzic :)
mam nadzieje, ze sie uda OTO LINK :

http://casting.kiabi.com/etape2_fr.html#etape2 za kazdym razemtrzeba zanaczyc peirwszy kwadraccik pod danymi (imie nazwisko mail)
- j accepte le reglement

z gory big dzieki !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry