• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama05 wyplacz sie bedzie ci lepiej :( chyba takie przezycie juz na zawsze zostaje w pamieci ...szkoda , ze tak musi byc , ale widocznie natura wie co robie , przynajmniej ja sobie tak to tlumacze i jakos mi lepiej
mam tez obawy czy jak nie bede w ciazy , to nie bede sie za bardzo zamartwiac ... juz teraz widze , ze jakies leki mam , ze znowu moze byc cos nie tak :( staram sie z tym walczyc , ale to pewnie gdzies we mnie jednak bedzie siedziec i dopoki nie bede miala w ramionach dzieciatka to bede sie martwila ..

Josephine , a moze podaj imie i my same poszukamy ?? tylko , ze napewno lepiej by bylo miec w podpisie odrazu
dziwna ta stronka

dziewczyny cos nie tak z ta stronka
imie to leopold
ale jak wpisuje dane taty mail imie nazwisko zgadzam sie na warunki to i tak jest 0 glosow i nie wysyla mi zadnego maial wiec cos chyba kjest nie tak, trudno :)

kobietki dziekuje...
ja wiem ,ze natura ,ze ...
ale kurka siwa-tak dbam o siebie,tyle po lekarzach latam, leki biore,robie badania...ogolnie jesteśmy zdrowi wiec co sie dzeje ,ze nie moge zajść a jak zaszlam to :((
a teraz dalej nic nie wychodzi...

zawsze beda pytania bez odpowiedzi.....wiem o tym,wiem...tak poprostu chcę sie wyżalić,powiedzieć ,ze jest mi zle,ze potrzebuje Waszego utulenia.....

[FONT=&quot]
d020.gif
[/FONT]

MAMA tule bardzo bardzo. przykro mi ale wiem ze sie doczekasz trzeciego dzieciaczka
MADE wez bo uwierze w Twoje i kocurka moce

dziewczyny cos nie tak z ta stronka
imie to leopold
ale jak wpisuje dane taty mail imie nazwisko zgadzam sie na warunki to i tak jest 0 glosow i nie wysyla mi zadnego maial wiec cos chyba kjest nie tak, trudno :)

przyszedl mail chyba potwierdzajacy , wiec moze sprawdz czy jest moj glosik ;-)
troche to skomplikowali na tej stronce

kobietki dziekuje...
ja wiem ,ze natura ,ze ...
ale kurka siwa-tak dbam o siebie,tyle po lekarzach latam, leki biore,robie badania...ogolnie jesteśmy zdrowi wiec co sie dzeje ,ze nie moge zajść a jak zaszlam to :((
a teraz dalej nic nie wychodzi...

zawsze beda pytania bez odpowiedzi.....wiem o tym,wiem...tak poprostu chcę sie wyżalić,powiedzieć ,ze jest mi zle,ze potrzebuje Waszego utulenia.....

[FONT=&quot]
d020.gif
[/FONT]

ja wierze , ze ci sie uda !!! i bedzie wszystko dobrze i ty tez musisz w to uwierzyc :) w koncu wiara czyni cuda ;)

MAMA tule :* wiem, ze kazdy ma chwile zalamania. przeszlas troche, chodzisz do lekarza regularnie a i tak sie nie udaje. mam nadzieje, ze to sie zmieni wkrotce

reklama
Aelreda Ja zawsze mocno trzmam kciuki za was wszystkie:-) Będzie dobrze tylko dbaj o siebie i swój spokój.

mama kochanie tule mocno pisz co ci leży na serduszku my zawsze cię ukochamy;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry