• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama tule bardzo mocno... ;* Wiem ze ci ciezko dlatego poplacz sobie jak chcesz. To rzeczywiscie straszne co cie spotkalo, ale nie mozna tracic nadziei. Teraz czekasz aby zatestowac i byc moze w twoim brzuszku juz wylega sie nowe zycie :) Scieskam.

reklama
MUSIA,PYSIA,MADE,EWULA,ASIONEK i reszta babeczek..wiem ze mnie rozumiecie,albo próbujecie i choć tym mi możecie pomóc..ulzyć..

zrobilam sobie gorące kakao ,nalożylam sernik...Tom poszedl na siatke,dzieci spią od pol godziny....

siadam do Na Wspolnej i chyba ide spać...nie chce już myślec..

jedna Niunia odeszla 1 maja 2004r a druga 14 grudnia 2010-tak szybko odeszly moję bąbelki a tak trudno żeby pojawily sie pod sercem...

dziekuje Wam...jutro mam nadzieje,ze bede "sobą"-silną babką ,ktora bierze życie na klate...ale dziś......nostalgia.

KARALUCHY..

mamita - słoneczko Ty nasze... nie musisz być "twardą babką", jak trzeba - płacz, jak trzeba -się śmiej. Dobrej nocy Kochana :* Jutro wstanie nowy dzień :))

mama najwet najmocniejszym zdarzaja sie chwile slabosci :tak: wiem ze to bardzo boli, jutro zycie powroci do normalnosci:tak:

Mama wypłacz się, mocno się wypłacz, ale potem?
Potem przemyj buźkę, odetchnij głęboko 3 razy i głowa do góry z uśmiechem.
Aniołek, które na Ciebie czeka, czeka by znaleźć się w Twoim brzuszku musi widzieć, że jego przyszła mamusia jest silna i czeka w pełni gotowości na niego. Trzeba się pozbierać, nie wolno się poddawać. Jak trzeba płakać to się wypłakać, ale potem stanąć trzeba na nogi.
Nie poddawaj się, Twój aniołek widzi Twój upór, jak uzna że jesteś już w pełni gotowa pojawi się w twoim brzuszku, by wyczekiwać wyjścia na świat i ujrzenia Ciebie na oczy.
Mama nie załamuj się, jesteśmy tutaj dla Ciebie a Ty dla nas, dlatego tu jesteś byśmy Cię wspierały.
Mocno Cię wszystkie tulimy :wink:

Mama05 dziewczyny madrze i dobrze pisza , bedzie oki zbaczysz , a gorsze dni zdazaja sie kazdemu :)

ja tez sie na dzisiaj odmeldowuje :)
milej nocki i owocnej ;)
no i nie piszcie za duzo , bo was nie nadrobie ;-)

mama mam nadzieje, ze juz ciut lepiej sie czujesz. Wyplakanie zawsze pomaga, trzeba sobie czasem serducho oczyszczać. ściskam Cię mocno. Będzie dobrze! na wakacje pojedziecie juz w piątke - z suwaczkowymi wrozbami kłócić sie nie mozna. buzi!ja juz po kolacji z M., ktory cieszyc sie tak jak ja nie cieszy i raczej zerka na mnie jak na wariatke ale ulge poczuł. Teraz mówi, że był pewien, że przy takim trybie zycia, odzywawiania, ilosci stresu i lekow to nie beda to dobre wyniki. A tu prosze :) powiedzial tylko, ze dumny jest :D:D:D

kolacja pyszna, tajska tylko kurcze z chilli przesadzilam ;/ wzielam kilka kesow i sie pozniej gruszkami najadlam :) a M. mowi "Ty nie jedz tak ostrego, bo moze w ciazy jestes" :rofl2::laugh2:

mama : jutro bedzie lepiej, zobaczysz :)

asionek : glosu nie ma, ale to nic. nie bedziemy twozryc na sile bo co jest ewidentnie nie tak z ta strona
moze zle cos zarejestrowalam
to teraz zamiast patrzec jak to dziala lukne sobie na ich przeceny :) i moze dla ... 0-6 m-cy !!!:szok: milego wieczoru
pewnie ze maz sie poczul dumny, i ma racje
a wiesz co ja sobie pomyslalam ze robiliscie te badania, dlugo czekaliscie a sie okaze ze ty juz w ciazy jestes, ze bylas przed wynikami - takie mam przeczucie :)

reklama
oj jos to by piekne bylo. tak piekne, ze az nieprawdziwe.

dzis nawet w nadziei na takie cos jak glupek testa zrobilam ale chyba z trzeciego siku wiec nic tam nie było :) ale jak @ nie przyjdzie do piątku to w sobote zatestuje porzadnie.

chociaz naprawde... szyjka mi mowi, ze @ sie zbliza, a tempka dzisiejsza to pewnie przez wczorajsze spacery na mrozie.

wszystkie juz z forum pouciekały?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry