• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem ...
JOS- próbowalam kliknąć-nie miem czy dobrze zrobilam..a kto to bo nie TY???

a mi jakoś smutno na wieczor sie zrobilo,poplakalm sobie-tęskno mi za moim okruszkiem ktory odszedl w listopadzie...ogolnie sie trzymam bo chcemy sie jezszce doczekać maluszka i staralam sie szybko stanąć na nogi,ale chyba żaloba do końca nie minela...czasem żal mi tak bardzo serce ściska..tak bardzo boli..tak smutno..
mialam termin na 5 sierpnia-w urodziny mojej mamy...juz zawsze ten dzień bedzie mieszany w uczucia...za 6 miesiecy i troche moglam juz tulic mojego skarbeczka a ...nadal walcze i żyje nadzieją,ze moze teraz...ze moze sie udalo i bedzie nowe życie...

przepraszam kochane,ale komu jak nie Wam..pisze i lzy mi lecą bo czuje jakbym wczoraj wrocila ze szpitala.......

patrze na moje dzieci i jestem przeszczesliwa-patrze na wypis ze szpitala i serce popękalo na milion kawalków..
kocham Cie NIUNIA -serce mamy pamięta zawsze...........

hejka dawno mnie nie bylo

Mama serce mi peka jak czytam Twoj wpis
doczekasz sie okruszka,sama zobaczysz
tak dobra osoba jak Ty --nie moze byc inaczej

wyplacz sie dzis a jutro badz juz dzielna
tule mocno kochanie i mocno trzymam kciuki za Ciebie

spokojnej nocy dziewczyny

reklama
jos - a tak byscie w Genewie mieszkali to bym sie Toba zaopiekowała :)

edytko - ja mysle, ze nie podczytuje. caly sens w dystansie jest taki, zeby nawet nie podczytywac a brzmiała bardzo poważnie.

brzusio mnie pobolewa.
ide ksiazke poczytac i sery powcinac.

buzka

Dziewczyny w koncu jestescie czy was nie ma?

Bo cos nuda zawialo
ziew.gif

Pok a ty juz uciekasz?

Jos ja tez czasami czytam inne watki i zanim tu docieram albo jest pelno postow albo juz nikogo nie ma :tak:

Jos a wklej zdjecie swojego synka chociaz na chwile,jestem ciekawa jak wygladaja dzieciaczki w wieku 2 lat.

Ostatnia edycja:
edyta nie mam aktualnego zdjecia bo 2 latek popsul nam juz 3 aparat hehe prze^praszam - drugi
jeden popsul sie sam z siebie :)
ale zaraz cos wkleje
tylko plis podpwoiedz jak pozniej usunac
mam kupe postow wszedzie ze zdjeciami i nigdy ich nie usunelam bo nie wiedzialam jak
a jednak czasem dziwne mysli kraza po glowie
zaraz wkleje tobie kilka
jak to szlo etapami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jos jak wejdziesz na swoj profil po lewej stronie znajduje sie np edytuj sygnature itd zjedz prawie na sam dol tam masz zalaczniki wchodzisz w to i masz wszytkie posty w ktorych wkejalas zdjecie i je usuwasz,mam nadzieje ze wiesz o co kaman?:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry