• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sprobuje za chwile :) na spokojnie bo ja informatyczny ciemniak - dzieki za info!
a foty po kolei : 5 mcy , polowa grudnia, przed porodem, 1 dzien, 1 miesiac a ostatnie to juz listopadowy zlepek prawie 2 latka :)

reklama
Jaka Ty szczuplutka jestes figura modelki tylko pozazdroscic

Zdjecie syncia w tym niebieskim kompleciku przepiekne wygladal jak laleczka...

Jaki on duzy,kurcze ja to juz nie pamietam jak dwulatki wygladaja.

Ogolem mowiac slicznego masz syneczka jakie sliczne wloski ma a oczeta czarujace :tak: buziaczka ma slicznego

Widze ze juz wiesz jak usuwac
spoko.gif

Ostatnia edycja:
Heja
JOS mi sie tylko pokazuje jedno zdjecie Poldusia jejku napatrzec sie na niego nie moge :)
EDYTKO witaj :)

bo niechcaco za duzo usunelam!
zaraz wkeje pozostale hehe

edyta : dzieki za cieple slowo
to pierwsze to dla jaj : 18 lub 19 tydzien
ciaz widac tylko po cycku ;) takiego normalnie przy mojej budowie nie mam hihhihihihi

Ostatnia edycja:
Pysiu bo Jos wykasowala reszte a na jednym maly wygladal jak laleczka,normalnie bomba :-)

Jos ja pisze to co mysle bez sciemy

Cześć kobitki.

JOS słodziutkiego masz synka. Nic tylko go schrupać :tak:

Nie wiem co na forum nowego. Nie było mnie 2 dni z grubsza. Jestem na Mazurach!:-):-):-) Spontan maksymalny... w ciągu godziny spakowałam się i fruu:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry