• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uda sie na pewno ale niekoniecznie w tym cyklu :)

jos - ja zaraz sie zabieram za pozarcie smierdzacych serow, bo mnie M. zabije jak jeszcze troche lodowka bedzie tak zajezdzac :) mniam.

Mama dziewczyny juz wszystko napisaly ja moge jedynie dodac ze, jesli masz ochote to wyplacz sie wtedy lepiej Ci sie zrobi.Wiem ze trudno zapomniec.... :-(przytulam

Pok Ja wlasnie zawitalam:-p

Ostatnia edycja:
hej edytka :)

witaj na nocnych pogaduchach w waskim gronie :) chociaz pusto to bedzie dopiero za 2 godziny :D
wtedy je wszystkie obgadamy ;-):laugh2:

Ja tez dzisiaj chipsy jadlam ale musze sie pochwalic w koncu schudlam,ale jadam tylko 2 razy dziennie :eek:

Ciekawe co u Palemki...

Ja dzisiaj bede siedziec napewno do godz 2:00 waszego czasu,bo o tej godz bede dawac malemu ostatnie mleczko przed polozeniem sie spac,

Mowisz obgadac hmmmm pomyslmy :-D

Ostatnia edycja:
A moze potrzebny jest jej dystans do tego wszystkiego ?? jak odpocznie bedzie miala sile do dzialania,albo wroci pochwalic sie dwoma kreseczkami na tescie.

Wiecie wydaje mi sie ze Palemka nas podczytuje,moze nie ma sily pisac ale jest na biezaco tez tak myslicie?

wroci, musi :) i moze z II ???? :)

jeeezu jak ja nie lubie jak nie ma meza w domu wieczorem.... winka sobie otworzyc na dodatek nie moge wrazie gdybym byla w ciazy... nosz mnie trafi! wieczor zapowiada sie dlugi
chyba sobie z tego wszystkiego porobie zakupy na necie hyhy
utnijccie mi plauchy zebym nie klikala :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry