• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - powiem tak: wraz z ciążą wszystkie objawy zniknęły :-D:-D:-D

pysia - moje wizualizacje są jak testy, które nawet ciepłym moczem potraktować nie chcecie :-p czyli 100 % APTECZNE !!! :-D

młodamamusia - idę chyba w piątek, ale jeszcze nie potwierdziłam, wolałabym już coś zobaczyć na monitorku ;-)

asiulek : zestresowalam soe tym sluzem czy to nie owu
doczytalam z epo owluakcji jest go duzo i jets gesty i nie jest przezroczysty, moze byc bialawy
to nie znaczy zaplodnienia, tylko ZE JUZ DOSZLO DO OWULACJI
u mnie niby sie zgadzalo...
dziewczyny macie tak w praktyce po owu ????????????????????????

Josephine widze , ze bardzo podobnie mamy ;) ja to nawet chyba bardziej od ciuchow uwielbiam kosmetyki , normalnie moglabym zamieszkac w sephorze :-D
kurcze z tym sluzem to ja juz nic nie kumam :/ z tego co piszesz masz bardzo podobnie do mnie z jednym dniem roznicy ... i objawy takie same hehe , dobrze , ze ja mam S przy sobie to moze go dzisiaj zmolestuje
ale juz w pon. mowil mi , ze wczesniej bylo duzo sluzu , a teraz nie ma i bardziej sucho jest wiec chyba jednak ta owulka wtedy byla ?? ehh spokmlikowane jest to wszystko

oddalabym glosik , ale nie wim gdzie jest twoja fotka ??

jestem ...
JOS- próbowalam kliknąć-nie miem czy dobrze zrobilam..a kto to bo nie TY???

a mi jakoś smutno na wieczor sie zrobilo,poplakalm sobie-tęskno mi za moim okruszkiem ktory odszedl w listopadzie...ogolnie sie trzymam bo chcemy sie jezszce doczekać maluszka i staralam sie szybko stanąć na nogi,ale chyba żaloba do końca nie minela...czasem żal mi tak bardzo serce ściska..tak bardzo boli..tak smutno..
mialam termin na 5 sierpnia-w urodziny mojej mamy...juz zawsze ten dzień bedzie mieszany w uczucia...za 6 miesiecy i troche moglam juz tulic mojego skarbeczka a ...nadal walcze i żyje nadzieją,ze moze teraz...ze moze sie udalo i bedzie nowe życie...

przepraszam kochane,ale komu jak nie Wam..pisze i lzy mi lecą bo czuje jakbym wczoraj wrocila ze szpitala.......

patrze na moje dzieci i jestem przeszczesliwa-patrze na wypis ze szpitala i serce popękalo na milion kawalków..
kocham Cie NIUNIA -serce mamy pamięta zawsze...........

mamita kochana - tak bardzo mi przykro ((( Popłacz sobie Kochana, to pomaga. Mocno Cię tulę :*

Aelreda - wszystkiego to nie mogę zdradzić, bo to moje źródło chodu i dochodu ;) Mogę Ci jedynie powiedzieć, że daje mnóstwo przyjemności, zwłaszcza jak się uda, a w większości przypadków się udaje....

Ostatnia edycja:
mamus kochana: sciskam cie mocno... poplacz sobie, ile chcesz i mozesz
bedzie ci lepiej! tule mocno!!!!!! i mam andzieje ze juz niedlugo doczekasz sie 3ciego brzdaca!!! :)

asia : ja mam tak jak piszesz : najpierw niby po Owu sucho 2-3 dni a teraz zalewa, wiec to chyba 'to' :)

dziewczyny na strona od konkuru jest doopna
sory ze mece ale trzeba wpisac na jakie dziecko sie glosu
nie wiem kurd ejak sobie z tym poradzic zeby wyslac gotowa dobra strone :((((((((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry