• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok : dzieki :) juz myslalam ze biedna zostala bez odp :)
mlodam : u mnei wieczor cudownie spokojnie
mam dziecko ktore caly dzien sie soba zajmuja i stad to sleczenie na bb
czasem mysle ze to nie moze byc prawdziwie, kilkumatek, ale nie 1,5 - 2 letnie dziecko
a on sobie ciagle cos wymysla i tylko patrzy czy jestem i czasem sie przyjdzie zameldowac :)
tak sobie mysle<... za pieknie... drugie pewnie bedzie obrot o 180 stopni i dostane w pupe :)
nie odklei sie ode mnie i ebdzie wstawac o 5 !!!!!!!!! :szok:

reklama
Pok dobrze , ze tutaj napisalas , bo nie mam widomosci od ciebie :(

czyli sluz mam normalny i teraz czekac tylko musze , bo po nim nic nie wydedykuje ;)
gdzies kiedys czytalam , ze sluz po owulacji moze tez byc objawem ciazy , stad pewnie moje pytanie ...

a wogole to te podzeikowania co sa pod avkiem to ja je sie robi?? nie moge znalezc przycisku jakiegos do niego :)
ja zakrecona jestem hehe

No podkusiło mnie i zrobiłam sikacza I krecha wyszła.
ale w sumie to dobrze bo tak jak pisałam to w tym cyklu jestem cała nafaszerowana chemią. Mam nadzieje że @przyjdzie szybko bo w środe wylatuje na urlop i chciałabym mieć to z głowy:-) Odpocznę sobie ;)

no właśnie gdzie pysia?

ASIONEK-na koncu pod moim suwaczkiem masz Dodaj do bloga...dzieki...odpowiedz...cytuj...+ jak chcesz komus podziekowac to kilkasz na DZIEKI :)

ja juz zmykam na dzis
karaluchy :):))

No podkusiło mnie i zrobiłam sikacza I krecha wyszła.
ale w sumie to dobrze bo tak jak pisałam to w tym cyklu jestem cała nafaszerowana chemią. Mam nadzieje że @przyjdzie szybko bo w środe wylatuje na urlop i chciałabym mieć to z głowy:-) Odpocznę sobie ;)

no właśnie gdzie pysia?

a na kiedy masz termin @ ??

no wlasnie i co z reszta staraczek , jakies wiesci ?? :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry