• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok cieszę się, że cieszysz się razem ze mną :))))))
Made jejku Ty całe zycie będziesz chodzić z moim "pysia" na ustach co mnie zresztą cieszy niezmiernie :-D
Mamo! Gdzie jesteś? Mamo mamo jestem w ciąży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:

reklama
Gwiazdeczka - no ja 22 testowałam Kochana, fasolka ma 5 tygodni, na becie już byłam i mam 696 ! :-D

pok - mamity jeszcze nie było, i zaczęłam się martwić..... a Tobie to kciuki jak stąd do Ciebie :-D

pysia - hahahaaaaaa :-D:-D:-D

Made ja postanowilam mierzyc tempke od przyszlego cyklu gdyby sie teraz nie udalo :tak:

Witaj Pok,na lepsze samopoczucie kliknelam,a co mozesz wygrac ?

To dziwne ze mamy nie ma,bo zawsze jak ja wchodzilam to ona juz byla :dry:

Gwiazdeczka a Twój synek z października? :) a moglabyś mi w skrocie o czym w tym artykule jest? Kolejna jakaś niepotrzebna panika, pic na wodę?
POk cieszę się, że w Tobie tyle nadziei i pozytywnej energii na nowe staranka. Oby się Slonce udalo &&&&&&&& Ja już kliknęlam :)
made z czego się tak cieszysz? :-D
Edytka &&&&&&&&&&&&&&

Idę po jogurt, bo głoda mam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia, made - ok nie naciskam :tak: czekam zatem na dane z terminem porodu na pw :-D A swoją drogą zapraszam na wystarane - link w moim podpisie - dziewczyny czekają na was :-D
Wiola - gratki :-D mam nadzieję że szybko dołączysz do wystaranych :tak:
Gwiazdka kciuki zaciśnięte :-D

Wysłałam mamie sms-ka z newsem - zaraz pewnie wejdzie :-D

Dostałam eska od mamy - komp jej się nie chce odpalić, do tego rano złapała kapcia i teraz idzie po Donimisia na piechotę. Kazała pogratulować pysi :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry