• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - dziękuj, dziękuj....wiesz ile Wizualizacje mnie energii kosztują ? :-D

Tak sobie myślę... co się stanie za dwa posty.... na kogo awansuję ))))))))))

Edytka - wiem, wiem, ale jak sobie pomyślę, ze ludzie naprawdę inteligentni siedzą na bezrobociu, a taka klępa stara ma zerowe pojęcia, to mnie ponosi ;))) ale już, policzyłam do 10 i jest dobrze ;-) a mój maluch spał godzinkę, od 10 - 11

made fanką potem będziesz ale nie pamiętam od którego posta

kocurek nie szkodzi...wyczaruj II krechy

Lecę kobietki bo już wszystko mnie boli od siedzenia
Pa

Ale się mamicie porobiło, kurde no..... oby się z tym jak najszybciej uporała ;)))))

pysia :-D:-D:-D od 500 !!!! wiedziałam, że mnie czeka awans )))))) przeczuwałam to normalnie :-D
Pa Kochana )))))

kocurku - o jkaim Ty limicie szczęścia mówisz?????????????????/
jesu.
trzymam kciuki za Ciebie.

---------------------
@ wciąż nie ma.
jaja kłują. i bełkoczą.
i bulgotają.

Ja teraz w styczniu 9-tego, jak zobaczyłam II na owulacyjnym to tak wyrwałam po wino, że aż kapcia złapałam :-D
W polską dziurę wpadłam :wściekła/y: ..... i przyjechał mój bohater ..... i mnie uratował .......
I kto wie...? może jeszcze tego wieczora mi dzidziusia zrobił....... :-)

Pa pysiaku szalik i czapka i rękawiczki !!!!!!! :-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry