• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : hej :)

wiolka : ja jestem, polozylam wlasnie synka
mam 1,5-2h dla siebie
tylko ze bede tez ogarniac szykowac sie itp
jak wstanie idziemy do bawialni

aha! wiolka : doczytalam z emaz zmienil zdanie - super!!!!! to piszesz sie na listopad ? :) gdyby teraz juz bylo po owu... czy czekasz na nwoy rok ?

reklama
Hej babeczki!

Pierwsze co zobaczyam to II Pysi.

Pysia - gratulacje!!! Ale wiesci!!! Jeszcze nie doczytalam wszystkiego - wyliczalas juz termin porodu? Pazdziernik?

Kochane, ja dzis mam na szczescie wolne, wiec pospalam do 11... :-D Pranie wstawione, kawka sie parzy, troche musze posprzatac, ale jestem wreszcie dla Was i mam nadzieje dzis nadrobic, bo moja nieobecnosc tu byla dluga!... :eek: Dodam tylko, ze od paru mies. probujemy z moim M. sprzedac mieszkanko i w srode przyjdzie babka, by obejrzec, wiec prosze o kciuki! ;-)

Wiolka, Jos, Edyta, Kiocurek, Gwiazdeczka, Sol, Mademoiselle, Spalinek - hejka! :-)
Asionek - my sie jeszcze nie znamy, wiec witaj!

Ostatnia edycja:
mary : hej &&&&&&&&&&&&&& za mieszkanko
dodam tylko ze chyba wole twoja sytuacje, my nasze mieszkanie wystawilismy na sprzedaz w sobote o 11h, o 16 mieisimy 1sza wizyte. W poniedzailek wrocila na wizyte ta sama para. w srode dali pierwsza oferte kupna, odmowilismy bo chcieli negocjowac. 9 dnia od wystawienia zgodizli sie kupic po cenie i ... musielismy sprzedac
z tego sie ciesyzlismy ale mielismy 3 miesiace na znalezienie czegos innego i przeprowadzke :)
i takim cudem jestem tu gdzie jestem a i tak musze szukac czegos innego na pozniej :) wiec chyba lepiej ze nie od razu poszlo
ale jesli wam sie juz spieszy to zycze zeby kliencie zadziali z taka predkoscia jak nasi ;)

Mary trzymam kciuki w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Asionek - dzieki, kochana! Tyle juz czekamy na mozliwosc przeprowadzki... :szok: Wiemy juz, co chcemy i jak, ale najpierw mieszkanko trzeba sprzedac... :tak: W okolicy sa 3 prawie takie same do sprzedazy wiec latwo nie mamy... :oo: Tak wiec mam nadzieje, ze nam sie w koncu uda!

Jos - to faktycznie szybko u Was poszlo! :tak: Ale czasem lepiej troche poczekac - tak sie teraz pocieszam, bo nasze jest wystawione na sprzedaz juz od wrzesnia! Dzieki za kciuki!!! ;-)

witaj mary dawno sie nie widzialysmy:-) trzymam kciuki za mieszkanie
josephine ale masz fajnie ze maly spi w dzin tak dlugo...Iwcia wlasnie bajki oglada. a co do staran to juz zaczelismy wiec kiedy sie uda to na wtedy bedzie. nawet nie wiesz jak sie ciesze.
asionek my tez chyba sie jeszcze nie poznalysmy. wiataj:-)

Mademoiselle - serdeczne gratulacje!!! Dopiero doczytalam, ze i Ty zobaczylas II!!! Super! Ale wiesci na forum!!! Zdrowej i spokojnej ciazy!!!

Pok - ale masz fajne podejcie! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl! A to Ty w lipcu stajesz na slubnym kobiercu? :-) Super! Ja tez myslalam o IUI zanim podjelismy decyzje o przerwie w starankach. Bylam juz u ginki i mialam zaplanowana stymulacje z CLO na 3 cykle, a potem ewentualnie IUI... Ale bieg wydarzen spowodowal, ze mamy przerwe do sierpnia. Troche smutno... Ale czas szybko zleci!

Mama - ale pech z tym kapciem! Mam nadzieje, ze komp zadziala i wlecisz tu do nas. ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry