o! odnosnie slubu - przypomnialo mi sie, nasz marcepanek jutro wychodzi za maz
)))
wiolka : musisz no musisz... jak najszybciej... fajnie jaknby sprawnie poszlo nim zajdziesz bo dla bobaska potzrebujesz max; witamin mineralow no i energii... dobrze tez zebys sie juz nie stresowala "walka" z iwcia jak bedziesz w ciazy
moze sprobuj szybko-radykalnie???? zreszta przy dpstawieniu to jets czesto jedyne skuteczne wyjscie...
wiolka : musisz no musisz... jak najszybciej... fajnie jaknby sprawnie poszlo nim zajdziesz bo dla bobaska potzrebujesz max; witamin mineralow no i energii... dobrze tez zebys sie juz nie stresowala "walka" z iwcia jak bedziesz w ciazy
moze sprobuj szybko-radykalnie???? zreszta przy dpstawieniu to jets czesto jedyne skuteczne wyjscie...
Ostatnia edycja:
A teraz to juz bardzo chcemy sie przeprowadzic! Oboje zaczynamy nowe prace w tym samym miescie (30 km od Fredrikstad gdzie mieszkamy) i tam tez chcemy sie przeprowadzic. M. stamtad pochodzi, a mnie sie tam bardzo podoba! :-) Tak wiec juz sie niecierpliwimy troszke...
Ja mialam taki kolowrot zdarzen, ze nie mialam kiedy wlatywac. Ale widze, ze Wy juz zaczeliscie sie starac, tak wiec sle mase &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-)