• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : wow... rozumiem, ze ci glupio. ale przynajmniej edno jets pewne : zamezy mu na tobie jak nic ;)

asionek : wow... no niezle... nie dziwie sie ze boisz sie walizki hahahaa :)
to dlugo faktycznie cie boli... moze idz jednak sprawdzic, ale zycze by sie okazalo ze to "tylko " i wylacznie ciaza :)

reklama
to sobie idę!!!!

żegnam Was.
kurcze pewnie juz nie nadrobię waszych dumań...

dlaczego nikt za mną nie tęskni już.

----------------
możecie zacząć tęsknoty swe i wycie do księżyca!!!
a co!!!

Ale produkcja!!! :-D

Kocurek - ufff, dobrze, ze masz umiarkowanie nieregularne cykle! Ja mam od 30 do 46 dni!!! :szok::szok: Nigdy nie wiem, kiedy @ przyjdzie... :eek: Ale nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cierpliwosc i za II!!!

Jos - no tez mi sie tak wydaje, ze jak na 1,5 roku 4 miejsca zamieszkania to sporo. :-D A Wy macie dobry plan z zaczekaniem na kupno. :tak: Jak sytuacja bedzie jasna, to wowczas latwiej podejmowac decyzje!

Spalinka - milego popoludnia!!! Bedziemy za Toba tesknic, ale moze znajdziesz czas i wlecisz wieczorkiem?

Bylysmy na spacerze a teraz moze mala zasnie.
Tak sobie licze ile razy ja sie przeprowadzalam i wychodzi na to ze w ciagu 3 lat 6 razy. Nie myslalam ze az tyle sie tego uzbiera

wiolka : hej
a ja czekam az poldus wstanie juz w starterach
bawialanie otwieraja za... 2 minuty!!!!! a jest czynna tylko 2,5 godizny i 2 razy w tygodniu
wiec kurka niech maly za 15-20 min wstaje i chodu, bo sie nie nabawi !!!
a to jedyna szansa poznania dzieci i przyzywczajenia sie do przebywania z nimi przed rozpoczeciem przedszkola
2 popoludnia 2 razy w tyg po 2,5h a my chodizmy przez drzemke na 1,5 godizny czasem!!!!!!!

to sobie idę!!!!

żegnam Was.
kurcze pewnie juz nie nadrobię waszych dumań...

dlaczego nikt za mną nie tęskni już.

----------------
możecie zacząć tęsknoty swe i wycie do księżyca!!!
a co!!!

e tam napewno wszystkie bedziemy tesknic za toba :tak: tylko sie nie przpracowuj;-)

Kocurek hmmm to moze jednak te kciuki juz nie potrzebne ;-) ja tu mam przeczucie , ze moze jednak juz cos jest ...

Jos no niestety taki mialam caly rok , ale nie tylko je hehe cala moja rodzina :)
kusi mnie zrobic test , ale sie powstrzymam , bede twarda :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry