• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos fajnie ze macie takie miejsce gdzie mozecie isc z Poldusiem i maly moze sie tak bezpiecznie bawic.
a Iwonka spi..................:-)obstawiam ze mam dla siebie 45 minut
asionek trza byc twardym a nie mientkim:-)

reklama
mary o cholewcia to niezły masz rozrzut :szok: ale podobno @ przychodzi od 12 do 16 dni po owulacji.... robiłaś testy owu...???

Kocurku - w sumie nie. Rozrzut mam okropny... Nie wiem, z czego to mi sie bierze!!! :eek::baffled: Ale jak juz zaczne sie znow starac, to na pewno sprobuje testy owu. Albo ten monitor plodnosci:

Clear Blue Fertility Monitor

:-) Ale do tego jeszcze pare ladnych miesiecy... Kurcze, ale szkoda, ze jednak mama w 2011 nie zostane... Ale myslalam tyle o tym, i jednak wazne by dzidzia miala piekny start w zycie... :tak:

zaraz mnie szlag trafi... 15h25
na bawialnie czekamy od wtroku, otwarta od 26 minut dokladnie
a ksiaze spi i marzy!!!!
na dworze 0 stopni wiec niech nie liczy ze pozniej beda dwugodzinne spacerki! faaak

wiolka : czemu 45min? tyle spi zazwyczaj ????

mary :2012 tez jest fajny :)

CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC DLACZEGO TAK JETS ZE JAK CHCEMY ZEBY DZIECKO SPALO LUB ONO TEGO AKURAT POTRZEBUJE TO WTEDY ALBO MU SIE NA SPANIE NIE ZBIERA ALBO COS/KTOS JE WYBUDZI PO 20 30 MINUTACH AKURAT JAK SOBIE SMACZNIE ZASNELO I JEST RYK
A JAK CHCEMY ZEBY WSTALO BO SIE NAM SPIESZY CZY COS MAMY DO ZLAATWIENIA TO WTEDY SOBIE SPI ZA WSZYSTKIE CZASY ?????????? LAAAAAAAAAAAAAAA
2 GODZINY 35 NA LICZNIKU
ZARAZ WPADNE W SZAL
NIE ¨POJDZIEMY TAM I TYLE
BEZ SENSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
jos spokojnie .... ważne, że sobie smacznie śpi ... popatrz na niego JAKI śliczny ..... :)))) nie wiem co bym dała, żeby zobaczyć znów mojego śpiącego synka :) ......... zanim sie obejrzysz to Ci urośnie i będziesz za nim tęsknić :) :) :) :)

PRZEKAZUJĘ WAM WIADOMOŚĆ OD MAMY -

"Pozdrów i ukochaj babki ode mnie ... nie wiem kiedy będę na bb..."

mama z kompem będzie walczyć ok 18.00 :))))

Ostatnia edycja:
asionek wytrzymaj, jeszcze za wczesnie :)
2-3 dni przed @ moze juz pokazac ale nie tydzien :) choc znam taki jeden przypadek :)

tez znam taki przypadek :) to ja sama ;-)

ale macie racje poczekam i musze jakos sie przestac nakrecac :zawstydzona/y:
wogole nigdy bym sie po sobie nie spodziewala takiego duzego parcia na dziecko :szok: do niedawna to ja nawet dzieci nie chcialam miec i o nich wogole nie myslalam ... nigdy nie zachwycalam sie bobasami itd.
to zaczelo sie jak moja siorka urodzila Olisia :) normalnie oszalalam na jego punkcie ( a to nie piersze dziecko w rodzinie ) i tak z miesiaca na miesiac coraz mocniej chcialam miec takiego tez :)

Jos tak to juz jest niestety ... zawse jak czegos chcemy mocno to nie wychodzi ;) dlatego maly spi hehe
a woggole nie wiedzialam , ze jest cos takiego jak ta bawialnia ... na jakiej zasadzie to dziala ?? trzeba sie zapisac pewnie ?? i ile kosztuje ... hehe sto pytan do :-D

jos no niestety jak kiedys spala po 2h to teraz tak okolo 45 min.
nie denerwuj sie....no niestety dzieci tak juz maja.... nie wiem czy to pocieszenie ale Iwa tez mi tak robi....kilka glebokich wdechow i kocurek ma racje ... zobacz jaki z Poldusia jest slodziak

kocurek wiem
ale jak tu sie nie wkurzac jak masz dzien zaplanowany a tu PAM! dzis to juz przegiecie
we wtorek sie bujnal ale za 1(cie czwarta to juz wychodzilismy z domu, na miejscu an 16 i mial choc te 1,5h
a teraz???? spi :(
a ty moze juz niedlugo bedziesz znow patrzec na spacego synka, lub core :) hiiihiihhihihihihi

No.... jos to były najpiękniejsze momenty w moim życiu ...... :) Może znów będzie mi dane...... :)

asionek co masz na myśli mówiąc, że to Twój przypadek?????

asionek : aha! no to testuj jak chesz skoro tobie wykazuje ;)
bawialnia - na zasadzie garderie
ale to nie jets prawdziwa garderie ( przyznana przez urzad, odplatna)
takowa, podobnie jak zlobek niestety mi nie przysluguje a tu prywatnych nie ma...
to jets taka namaistka bawialni, nie zostawia sie dziecka jak w prawdziwej, zeby isc cos zalatwic
mamy musza zostac i pilnowac dziecka
miasto po prostu udostepnilo HOJNIE lokal, zeby dzieci ktore nie zalapaly sie na prawdziwa garderie/zlobek
mialy okazje do zabawy z innymi - zeby sie przyzywczajac przed przedszkolem
o tak to dziala
ale w zwiazku z tym ze nie zostawiasz dziecka pod opieka "przedszkolanki" to to jets bezplatne
taki swkerek tylko ze w zamknietym budynku a nie na powietrzu :)

aha : ja zawsze chcialam miec dzieci wczesnie, jak mialam 16 to mwoilam ze z pierwszym sie wyrobie do 25-tki
a urodizlam w wieku 23 :) a o mlay wlos to bym zdarzyla z drugim

kocurek : dzieki z apozdro i zycze bys sobie szybko przypomniala

DZIEWCZYNY LECE, 15h51 ksiaze raczylm sie obudzic!!!! speeduje!!!! do wieczora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry